Jednokratna zaštitna oprema je neophodna u oblastima gde se zahteva visok nivo higijene kao što su medicina, farmacija, prehrambena industrija.

Ponuda proizvoda naše firme NOVATEX obuhvata različitu opremu za jednokratnu upotrebu kao što su:

jednokratne rukavice
jednokratni kombinezon
jednokratne maske
jednokratne kecelje
jednokratni mantili
jednokratne kaljače
jednokratne kape

Zaštitni proizvodi za jednokratnu upotrebu odlikuje izuzetno visok standard kvaliteta u cilju najbolje moguće zaštite krajnjeg korisnika. Jednokratna zaštitna oprema je izradjena u skladu sa HACCP sistemom.

Jednokratne rukavice odnosno rukavice za jednokratnu upotrebu izradjene su od različitih materijala kao što su latex, vinil, nitril.
Jednokratne rukavice od nitrila koje se mogu koristiti u prehrambenoj industriji, farmaceutskoj industriji, zdravstvu. U firmi Novatex možete naći i hirurške rukavice, latex, bez pudera, nesterilne. Vinilne jednokratne rukavice pogodne su za industrijske uslove, zdravstvene ustanove, kao i za slučaj gde je potrebno zaštititi ruke od zaprljanja, ili sprečiti kontaminaciju osetljivih proizvoda.

Zaštitni jednokratni kombinezon Minto sa kapuljačom za jednokratnu upotrebu proizveden je od netkanog polipropilena. Namenjen je za zaštitu od prljavštine i minimalnih mehaničkih rizika.

Zaštitne jednokratne maske za lice upotrebljavaju se na velikom broju radnih mesta za zaštitu od čestica, prašine i prljavštine.
Zaštitna jednokratna maska pogodna je za prevenciju udisanja prašine tokom rada, bakterija u kontaktu sa klijentima ili polena u mesecima alergija.

Zaštitne jednokratne kecelje namenjene su za upotrebu u prehrambenoj i hemijskoj industriji, u maloprodajnim objektima, u proizvodnji, itd
Radna kecelja za jednokratnu upotrebu izradjena je od 100% polietilena.

Mantili za jednokratnu upotrebu pogodni su za industrijske uslove, zdravstvene ustanove, kao i za slučaj gde je potrebno zaštititi ličnu odeću od zaprljanja, ili sprečiti kontaminaciju osetljivih proizvoda. Mantil za jednokratnu upotrebu proizveden je od netkanog polipropilena. Zakopčava se drikerima i ima elastične trake oko zglobova. Koristi se na velikom broju radnih mesta za zaštitu od prašine i nečistoća.

Natikače za obuću služe za sprečavanje prljanja osetljivih zona obućom nakon ulaska od spolja. Zaštitni nazuvci za jednokratnu upotrebu za obuću izrađeni su od 100% polietilena.

Kape za jednokratnu upotrebu pogodne su za industrijske uslove, zdravstvene ustanove, kao i za slučaj gde je potrebno zaštititi kosu od zaprljanja, ili sprečiti kontaminaciju osetljivih proizvoda. Zaštitna kapa za jednokratnu upotrebu izrađena je od 100% polipropilena.

Naša preporuka - Jednokratna zaštitna oprema

Pogledajte celokupni asortiman jednokratne zaštitne opreme na sajtu Novateksa i možete poručiti online. Obezbedjena je brza isporuka na teritoriji cele Srbije.

Dobrodošli na sajt najbolje zaštitne opreme - zastitnaoprema.rs