Proizvodnja radne odeće, Lična zaštitna sredstva, HTZ oprema.

ZASTITNA OPREMA

Adresa: Svetog Save 108, Nova Varoš
Telefon: +381 33 / 261 - 21 - 21, +381 60 / 62 - 33 - 935
Radno vreme web prodavnice : ponedeljak - petak od 8 do 16h
e-mail: prodaja@zastitnaoprema.rs

0
Zaštitne rukavice

Zaštitne i radne rukavice su obavezna zaštitna oprema jer su ruke i prsti, delovi tela koji su najviše izloženi povredama, pa je od izuzetnog značaja da budu dobro zaštićeni.

Zaštitne rukavice, kao i radne rukavice napravljene su kako bi se šake i ruke zaštitile od mnogih opasnosti koje se mogu desiti na radnom mestu kao što su posekotine, ogrebotine, rezovi, vibracije, hemijske i biohemijske supstance, visoke temperature, poslovi povezani sa udarcima, elektroinstalacijama.

Jednokratna zastitna oprema

Jednokratna zaštitna oprema je neophodna u oblastima gde se zahteva visok nivo higijene kao što su medicina, farmacija, prehrambena industrija.

Zastita disajnih organa

Najčešći oblici opasnosti po disajne organe na radnom mestu su prašina, magla, isparenja, para, gas. Da biste se zaštitili od udisanja neželjenih supstanci potrebno je da nosite kvalitetne zaštitne maske i respiratore.

“Novatex“ Vam nudi širok asortiman različite opreme za zaštitu disajnih organa na radu. U zavisnosti od vrste poslova koje obavljate pronađite adekvatnu zaštitnu opremu za Vas.

Zastitne rukavice

Opremu za zaštitu ruku morate nositi kad god postoji rizik od bilo kakve vrste povrede ili bolesti na radu.

Oprema za zaštitu ruku kao što su zaštitne rukavice štiti od brojnih opasnosti, uključujući: posekotine i abrazije, ekstremne temperature, nadražaj kože, dermatitis, dodir sa otrovnim ili nagrizajućim tečnostima.

Zastita glave - zastitni slemovi i kacketi

Zaštita glave namenjena je za zaštitu od rizika udarca predmetima koji padaju ili udarca glavom u nepomičan predmet (npr. ako je ograničen prostor za glavu).
Šlemovi za zaštitu u industriji predviđeni su prvenstveno za zaštitu korisnika od predmeta koji padaju i od povrede mozga i frakture lobanje kao posledica takvog udarca.

Zastitna i radna obuca

Koliko je važna zaštitna odeća na radu, tako i obuća ima veliki značaj ako obavljate neki posao koji može prestavljati rizik po vaše zdravlje.

Novateks Vam nudi širok asortiman zaštitne obuće na radu.

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel.033/261-21-21 (pon. - pet. od 8 do 16h)

 

Želite da primate mail obaveštenja Novateks-a, prijavite se na našu newsletter listu!