Proizvodnja radne odeće, Lična zaštitna sredstva, HTZ oprema.

ZASTITNA OPREMA

Adresa: Svetog Save 108, Nova Varoš
Telefon: +381 33 / 261 - 21 - 21, +381 60 / 62 - 33 - 935
Radno vreme web prodavnice : ponedeljak - petak od 8 do 16h
e-mail: prodaja@zastitnaoprema.rs

0
Zastitna oprema

Izbijanje pandemije COVID -19 zbližilo je ljude i različite nacije da se ujedine u borbi protiv korona virusa.

Misija kompanije NOVATEX je da svojim kupcima pruži koristan i vredan uvid o važnosti upotrebe samo najbolje i kvalitetne zaštitne opreme na radu, a i u svakodnevnom životu, ukoliko postoji opasnost po zdravlje. Sigurnost i zaštita zdravlja na radnom mestu ostaje jedna od naših glavnih briga, a mi putem ovog bloga želimo da širimo svest i znanje o zaštiti sebe, i drugih u našem okruženju zaštitnom opremom.

Jednokratni zastitni kombinezoni

Odabir najprikladnije zaštitne opreme izuzetno je važan zadatak kako bi svi radnici pri obavljanju opasnih i rizičnih poslova bili pravilno zaštićeni. U kompaniji NOVATEX možete pronaći jednokratne zaštitne kombinezone koji su namenjeni za zaštitu od štetnog delovanja hemikalija, opasnih tečnosti, bakterija, virusa… itd.

Odabir zaštitnog kombinezona ili mantila temelji se na proceni rizika kome je radnik izložen.

Viziri - zastita lica od virusa

Sigurnosni, odnosno zaštitni viziri za lice nude mnogo oblika zaštite tokom rada. Naši viziri nude sve, od hemijske zaštite, zaštite od virusa pa do zaštite od projektila.

Naši zaštitni štitnici za lice i zaštitni viziri koriste se za zaštitu celokupnog lica od brojnih opasnosti kao što su virusi, udarci, prljavštine, hemikalije i leteći predmeti koji mogu oštetiti lice i potencijalnu opasnost uopšte.

Zastitna oprema - NOVATEKS

Zaštitna oprema i odeća. Trenutno u svetu vlada pandemija koronavirusa pa je od izuzetnog značaja nositi zaštitnu opremu i zaštitnu odeću.

Za sve građane je preporuka da nose zaštitne maske i zaštitne rukavice, a za zdravstvene radnike je neophodna potpuna zaštitna oprema

Zaštitne maske za lice kao i zaštitne rukavice možete poručiti online putem sajta zastitnaoprema.rs

Zaštitne maske, da li i koliko nas štite?

Nakon pojave pandemije korana virusa (covid - 19) pojavilo se i pitanje da li treba nositi maske, koje, kada i koliko nas one štite? Sva ova pitanja su opravdana obzirom da na televiziji i putem interneta gde se svi mahom i informišemo postoje oprečna mišljenja i stavovi po ovom pitanju.

Zastita ociju i lica

Da li vaši zaposleni moraju da nose zaštitne naočare, štitnike za lice? To zavisi od opasnosti kojima su izloženi.

Kada se jednom prepozna opasnost, neophodno je stalno nositi odgovarajuću zaštitu za oči i lice.

Kompanija Novateks je odlično mesto za odabir zaštite očiju i lica. U Novateksu ćete naći sve vrste zaštitnih naočara za zaštitu očiju i lica odgovarajuće za svaku situaciju i različite opasnosti.

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel.033/261-21-21 (pon. - pet. od 8 do 16h)

 

Želite da primate mail obaveštenja Novateks-a, prijavite se na našu newsletter listu!