Proizvodnja radne odeće, Lična zaštitna sredstva, HTZ oprema.

ZASTITNA OPREMA

Adresa: Svetog Save 108, Nova Varoš
Telefon: +381 33 / 261 - 21 - 21, +381 60 / 62 - 33 - 935
Radno vreme web prodavnice : ponedeljak - petak od 8 do 16h
e-mail: prodaja@zastitnaoprema.rs

0

Bezbednost radnog mesta je najosnovnije pravo svakog radnika, bez obzira na to koji posao oni obavljaju. Jedino se sa osiguranim i bezbednim radnim mestom možemo nadati bilo kakvom uspešnom radu. U Novatex-ovom velikom i raznolikom izboru artikala, možete biti sigurni da ćete naći odgovarajuće mere da osigurate Vašu bezbednost na radnom mestu.

Odeća visoke vidljivosti je jedna od najvažnijih stavki kada je u pitanju zaštita na radnom mestu. Da li radili na mestu sa smanjenom vidljivošću ili ne, Novatex odeća visoke vidljivosti vam omugućava maksimalnu zaštitu.

Zavarivanje je dosta rizičan posao za koji je potrebna maksimalna bezbednost. Uz Novatex zaštitnu opremu za zavarivanje, možete da budete sigurni da će svaki deo Vašeg tela biti maksimalno osiguran. Uz ovo, Novatex zaštitna oprema za zavarivanje je veoma lagana i komforna, što će Vam dodatno olakšati radove.

Radne sandale i mokasine - Novatex zastitna oprema

Kada ste na radnom mestu, bitno je da pravilno zaštitite svaki deo Vašeg tela, a to uključuje i Vaša stopala. S obzirom na to da ćete verovatno provesti veliko deo dana stojeći, komfor je isto toliko bitan koliko i bezbednost.

Kompanija Novatex se pobrinula da Vam olakša Vaše radne sate u maksimalnoj meri sa najboljom zaštitnom i radnom obućom.

Sigurnost i zaštita zdravlja na radnom mestu mora biti prioritet svakom poslodavcu kao i zaposlenom. Ono o čemu najviše treba voditi računa jeste zaštita od hemikalija i čestica.
Određena radna mesta nose sa sobom i određeni rizik. Ukoliko ste u kontaktu sa opasnim materijama neophodno je da se dobro zaštitite od hemikalija i čestica sa kojima dolazite svakodnevno u kontakt na svom radnom mestu.

Već ste upoznati sa značajem odeće na radnom mestu i da bez odgovarajuće odeće bezbedan i efikasan, rad je praktično nemoguć.
Novatex u svojoj ponudi uvek ima bogat izbor opreme za sva godišnja doba; od hladnih zima do vrelih leta. U okviru ovoga spadaju i radni šortsevi i bermude.

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel.033/261-21-21 (pon. - pet. od 8 do 16h)

 

Želite da primate mail obaveštenja Novateks-a, prijavite se na našu newsletter listu!