Proizvodnja radne odeće, Lična zaštitna sredstva, HTZ oprema.

ZASTITNA OPREMA

Adresa: Svetog Save 108, Nova Varoš
Telefon: +381 33 / 261 - 21 - 21, +381 60 / 62 - 33 - 935
Radno vreme web prodavnice : ponedeljak - petak od 8 do 16h
e-mail: prodaja@zastitnaoprema.rs

0
Vatrogasna oprema

U slučaju izbijanja požara kako biste zaštitili svoju imovinu neophodno je obezbediti sprave i uredjaje koji će pružiti maksimalnu sigurnost.

Celokupnu ponudu lične i zaštitne opreme za vatrogasce i vatrogasno interventne službe možete pronaći na jednom mestu, u NOVATEKS-u gde svu vatrogasnu opremu možete poručiti i online.

Zastita sluha

Najčešća profesionalna bolest u Evropi je gubitak sluha povezan sa bukom. Gubitak sluha predstavlja trećinu svih bolesti povezanih sa radom.

Od izuzetnog značaja je zaštita sluha na svakom radnom mestu gde sluh može biti potencijalno ugrožen.

Za zaštitu sluha kao što su čepići za uši, antifoni, elektronski antifoni i komunikacijski uredjaji se koriste za smanjenje i ublažavanje buke koja dopire do uha i smanjuju rizik od oštećenja sluha od prekomerne buke.

Zaštitna oprema od pada

Radi zaštite od pada sa visine na radnim mestima koja se zbog prirode posla ne mogu ograditi ili na drugi pogodan način zaštititi - licima koja rade na takvim mestima se daju na korišćenje lična zaštitna sredstva za zaštitu od pada.

Zaštitne rukavice

Zaštitne i radne rukavice su obavezna zaštitna oprema jer su ruke i prsti, delovi tela koji su najviše izloženi povredama, pa je od izuzetnog značaja da budu dobro zaštićeni.

Zaštitne rukavice, kao i radne rukavice napravljene su kako bi se šake i ruke zaštitile od mnogih opasnosti koje se mogu desiti na radnom mestu kao što su posekotine, ogrebotine, rezovi, vibracije, hemijske i biohemijske supstance, visoke temperature, poslovi povezani sa udarcima, elektroinstalacijama.

Jednokratna zastitna oprema

Jednokratna zaštitna oprema je neophodna u oblastima gde se zahteva visok nivo higijene kao što su medicina, farmacija, prehrambena industrija.

Zastita disajnih organa

Najčešći oblici opasnosti po disajne organe na radnom mestu su prašina, magla, isparenja, para, gas. Da biste se zaštitili od udisanja neželjenih supstanci potrebno je da nosite kvalitetne zaštitne maske i respiratore.

“Novatex“ Vam nudi širok asortiman različite opreme za zaštitu disajnih organa na radu. U zavisnosti od vrste poslova koje obavljate pronađite adekvatnu zaštitnu opremu za Vas.

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel.033/261-21-21 (pon. - pet. od 8 do 16h)

 

Želite da primate mail obaveštenja Novateks-a, prijavite se na našu newsletter listu!