Proizvodnja radne odeće, Lična zaštitna sredstva, HTZ oprema.

ZASTITNA OPREMA

Adresa: Svetog Save 108, Nova Varoš
Telefon: +381 33 / 261 - 21 - 21, +381 60 / 62 - 33 - 935
Radno vreme web prodavnice : ponedeljak - petak od 8 do 16h
e-mail: prodaja@zastitnaoprema.rs

0

Sigurnost i zaštita zdravlja na radnom mestu mora biti prioritet svakom poslodavcu kao i zaposlenom. Ono o čemu najviše treba voditi računa jeste zaštita od hemikalija i čestica.
Određena radna mesta nose sa sobom i određeni rizik. Ukoliko ste u kontaktu sa opasnim materijama neophodno je da se dobro zaštitite od hemikalija i čestica sa kojima dolazite svakodnevno u kontakt na svom radnom mestu.

Već ste upoznati sa značajem odeće na radnom mestu i da bez odgovarajuće odeće bezbedan i efikasan, rad je praktično nemoguć.
Novatex u svojoj ponudi uvek ima bogat izbor opreme za sva godišnja doba; od hladnih zima do vrelih leta. U okviru ovoga spadaju i radni šortsevi i bermude.

Ronilacka oprema i ronilacka odela - Novatex

Bezbedno i uspešno ronjenje se ne može ostvariti bez prikladnog ronilačkog odela i opreme.

Ronilačka odela i oprema predstavljaju jedan od osnovnih elemenata ronilačke opreme. Prilikom ronjenja, ronilac se susreće sa mnogim rizicima (ubodi, ujedi, ogrebotine, itd.) protiv kojih ronilačko odelo pruža adekvatnu zaštitu dok istovremeno reguliše telesnu temperaturu tela u vodi.

Zaštitite svoje lice i telo od opasnosti na radnom mestu zaštitnom opremom za jednokratnu upotrebu.
Zaštitna oprema za jednokratnu upotrebu pruža zaštitu bez problema da dekontaminira odeću i obuću.

Licna zastitna oprema NOVATEX

Zaštitna oprema NOVATEX. Zaštitna oprema može biti lična zaštitna oprema tj. odeća ili oprema koju nosi zaposleni radi zaštite od opasnosti, U ličnu zaštitnu opremu spadaju odgovarajuće PPE rukavice, zaštitni mantili, laboratorijski kaputi, štitnici za lice ili maske, zaštita za oči, usta, džepne maske ili drugi ventilacioni uređaji.

Zastitna oprema

Izbijanje pandemije COVID -19 zbližilo je ljude i različite nacije da se ujedine u borbi protiv korona virusa.

Misija kompanije NOVATEX je da svojim kupcima pruži koristan i vredan uvid o važnosti upotrebe samo najbolje i kvalitetne zaštitne opreme na radu, a i u svakodnevnom životu, ukoliko postoji opasnost po zdravlje. Sigurnost i zaštita zdravlja na radnom mestu ostaje jedna od naših glavnih briga, a mi putem ovog bloga želimo da širimo svest i znanje o zaštiti sebe, i drugih u našem okruženju zaštitnom opremom.

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel.033/261-21-21 (pon. - pet. od 8 do 16h)

 

Želite da primate mail obaveštenja Novateks-a, prijavite se na našu newsletter listu!