Najčešći oblici opasnosti po disajne organe na radnom mestu su prašina, magla, isparenja, para, gas. Da biste se zaštitili od udisanja neželjenih supstanci potrebno je da nosite kvalitetne zaštitne maske i respiratore.

“Novatex“ Vam nudi širok asortiman različite opreme za zaštitu disajnih organa na radu. U zavisnosti od vrste poslova koje obavljate pronađite adekvatnu zaštitnu opremu za Vas.

Za zaštitu disajnih organa, koriste se: polumaske, maske i filteri, sistemi za dovod vazduha i sistemi za izvlačenje gasova.

Jednokratne maske se koriste kao jednokratna zaštita na svim radnim mestima na kojima postoji opasnost po disajne organe. U bogatoj ponudi “Novateksa” možete pronaći jednokratke maske za organska isparenja i kisele gasove, za isparenja hidrogen florida, kao i jednokratne maske sa ventilom i aktivnim ugljem.

Polumaske i filteri su takođe namenjeni za zaštitu disajnih organa.
U našoj ponudi polumaski i filtera su različiti proizvodi koji u različitoj meri štite Vaše disajne organe. Filteri mogu štititi od organskih, neorganskih i kiselih gasova i isparenja, amonijaka i derivata, tečnih i čvrstih čestica.

U ponudi maski i filtera takođe možete pronaći odgovarajuću zaštitu za Vas. Maske za celo lice sa dva izmenjiva filtera, zatim maska sa bajonet filterima, puna maska za lice izradjena od silikonske gume, maska za celo lice sa izmenjivim filterom sa DIN navojem...

Sistemi za dovod vazduha pogodni su za obezbeđivanje zaštite disajnih organa u bilo kojoj oblasti industrije. “Novateks” Vam nudi veliki izbor anti statik vreća, izolacionih boca, kompozitnih boca za komprimovani vazduh i aparata za disanje.

Sistemi za izvlačenje gasova su proizvodi koji služe za rad u uslovima gde su prisutne veće količine gasova. U “Novateksu” možete pronaći motorne jedinice za ventilaciju kao i dodatne elemente kao što su crevo i spojnice.

Proizvodi kompanije NOVATEX kao što su zaštitna oprema, zaštitna odeća i zaštitna obuća su u potpunosti u skladu sa Pravilnikom o ličnoj zaštitnoj opremi.

Dobrodošli na sajt najbolje zaštitne opreme - zastitnaoprema.rs