Odgovarajuća zaštitna oprema je svakako na prvom mestu po važnosti za bezbedan rad. U Novatex-u je to takođe prioritet. Ukoliko Vaše radno mesto iziskuje rad sa opasnim česticama, ili ako ste izloženi radu sa teškim materijalima, koji na bilo koji način mogu ugroziti Vašu bezbednost neophodno je da se osigurate i uradite sve što je neophodno da zaštite sebe.

Posebno je bitna zaštita za oči i lice koje je nekako uvek najizloženije. Da biste izbegli povrede i sebe izložili riziku, Novatex Vam nudi zaštitne naočare koje će zasigurno sprečiti povrede. Zaštitne naočare će Vam pomoći da Vaše oči budu bezbedne za ceo život.

Kada govorimo o zaštitnim naočarima moramo naglasiti da je posebno obratiti pažnju koje zaštitne naočare uzimate. Zaštitne naočare moraju biti prilagođene Vašim potrebama uz to da pružaju kvalitetnu zaštitu Vaših očiju.

Zaštitne naočare se mogu kupiti u Novatex-u; firmi koja je jedan od lidera kada je zaštitna oprema i odeća u pitanju među kojima su i zaštitne naočare.

U ponudi naočara za zaštitu očiju su modeli različitih proizvođača kao i mnogo modela u zavisnosti od Vaših potreba.

Od mnogih modela izdvajamo:
- ZAŠTITNE NAOČARE HORIZON - Kvalitetne zaštitne naočare modernog dizajna sa okvirom od poliamida. Integrisana napredna gornja i bočna zaštita. Mogu da se koriste sa 4 vrste montažnih stakala zavisno od primene.
- UVEX ULTRASONIC - Zaštitne naočare za zavarivače. Zamenjiva polikarbonantna sočiva na preklop. Pružaju zaštitu od udara bilo kojih štetnih materija srednje brzine do 120 m/s. Široko vidno polje. Mogu se nositi preko dioptrijskih naočara. Mekani silikonski ram. Indirektna ventilacija omogućava komfor u unutrašnjosti naočara.
- NAOČARE XC PROVIDNE OTPORNE NA GREBANJE I MAGLJENJE - zaštitne naočare sa DIN zatamnjenjem. Bistre bez rama, fleksibilne ručice lagane sa UV zaštitom, sportski dizajn.
- kao i mnoge druge modele zaštitnih naočara.

Oči su među najosetljivijim organima našeg tela. Uz Novatex zaštitne naočare, Vi možete da budete maksimalno uvereni da će Vaše oči biti 100% zaštićene od bilo kojih štetnih materija na radnom mestu.

Za uspešan, bezbedan i produktivan rad, kupite Novatex zaštitne naočare i osigurajte se potpuno! - najbolja zaštitna oprema na jednom mestu - zastitnaoprema.rs - poruči online