3M 6200 Polumaska sa dva kontejnera

0 Ocena
2.940,00 RSD
2.704,80 RSD
2.940,00 RSD
2.704,80 RSD
(Prodajna cena bez PDV-a) 2.254,00 RSD
Na stanju
Šifra: 1070626845
Zaštitna polumaska 3M 6200 (6100, 6300). Preporučena upotreba u industriji i poljoprivredi.
VELIČINE ODEĆE
ISPORUKA

 

   Isporuka pošiljke na adresu u roku od 1-5 dana, na teritoriji Srbije.
    Ukoliko imate pitanja tu smo za vas:
060/6233-935
     Mogućnost povratka robe (15 dana).

 

Udobna zaštitna polumaska od laganog termoplastičnog elastomera, težine svega 82g, odlično naleganje, 2 izmenjiva filtera. 

3M višekratne polu-maske serije 6000 su ekonomične, sa malim potrebama za održavanjem i ekstremno lagane. Sve maske poseduju 3M Bayonet sistem konekcije sa većim brojem duplih filtera koji treba da obezbede zaštitu od gasova, pare i čestica, u zavisnosti od Vaših individualnih potreba. Serija 6000 polu-maski koje nudi 3M mogu se takođe koristiti sa 3M sistemima za dovod vazduha. 

Primena  Zaštitne 3M Maske  serije 6000

Upotrebljava se u svim privrednim granama u zavisnosti od izbora filtera za zaštitu disajnih organa od prašine, organskih, neorganskih, amonijačnih i kiselih isparenja.  

Preporučene primene obuhvataju: montažu i mehaničke radove, čišćenje hemikalija, rukovanje hemikalijama, sečenje, dletovanje, čišćenje, rad u pećima, brušenje, laboratorijske radove, mašinstvo, građevinske radove, farbanje, livenje, brušenje peskom, testiranje i zavarivanje.

Preporučene industrije uključuju: građevinarstvo, dizajn i građevinarstvo, opštu proizvodnju, tešku infrastrukturu, industrijsko održavanje, pomorsku industriju, rudarstvo, naftu i gas, kao i transport.

Upotreba u poljoprivredi: Ove zaštitne maske su takođe pogodne za upotrebu u poljoprivredi i šumarstvu prilikom prskanja, kropnje,  kao zaštita od pesticida. Za poljoprivrednike, zaštitne maske su ključni deo opreme tokom prolećnog prskanja, jesenjeg prskanja, kao i prilikom kropnje tj prskanja pesticidima u staklenicima i plastenicima. Upotrebom zaštitnih maski poljoprivrednici se štite od štetnih pesticida, čime čuvaju svoje zdravlje tokom gajenja cveća, voća, povrća i drugih kultura. Upotreba zaštitnih maski od ključne je važnosti za očuvanje zdravlja i sigurnosti poljoprivrednika tokom svih faza gajenja. 

Zaštitne Maske 3M serije 6000 Dostupna u tri veličine:

 • Art. 3M-6100 manja
 • Art. 3M-6200 srednja
 • Art. 3M-6300 velika

NAPOMENA: CENA JE ZA MASKU BEZ FILTERA, FILTERI SE UZIMAJU PREMA NAMENI U ZAVISNOSTI OD ČEGA SE ŠTITITE.

Ukoliko imate nedoumica u vezi izbora maske ili filtera za vašu delatnost, slobodno se obratite našim stručnjacima iz ove oblasti putem telefona ili putem e-pošte!

Kompatibilni filteri za zaštitnu masku (polumasku) 3M serije 6000

3M FILTER 6059 ABEK1 filter je naša preporuka za zaštitne maske za prskanje voća, maske za prskanje vinograda, poljoprivrednih površina. Jednom rečju ovaj filter je idealan za zaštitu od pesticida pri prolećnom prskanju u poljoprivredi, jesenjoj kropnji, kao zaštita od pesticida u svakom pogledu.

Procedura za Inspekciju, Čišćenje i Skladištenje za 3M Ponovno Upotrebljive Zaštitne Maske

Inspekcija Zaštitne Maske 3M serije 6000

Pre svake upotrebe, Zaštitne Maske 3M™ Serije 6000 i 7000 treba da se pregledaju kako bi se osiguralo da su u dobrom stanju za korišćenje. Maska za lice treba se popraviti ili zameniti ako postoje oštećeni ili neispravni delovi. Predlaže se sledeći postupak za inspekciju:

 1. Pažljivo pregledajte zaštitnu masku za lice da biste utvrdili da li ima pukotina, suza ili prljavštine. Posebno obratite pažnju na područje za zaptivanje i uverite se da nije deformisano.
 2. Pregledajte inhalacione ventile da biste videli da li postoje znakovi deformacije, pucanja ili ruptura.
 3. Proverite da li su trake za glavu neoštećene i da li imaju dobru elastičnost.
 4. Pregledajte sve plastične delove da biste videli da li postoje znakovi pucanja ili umora materijala. Takođe proverite da li su zaptivke filtera ili područja za zaptivanje u dobrom stanju.
 5. Uklonite poklopac ventilacije izdisaja i pregledajte ventil i zaptivnu površinu ventila da biste videli da li postoje znakovi prljavštine, deformacije, pucanja ili ruptura. Zamenite poklopac ventilacije izdisaja.
 6. Pažljivo pregledajte stakla na celoj maski za lice da biste uočili bilo kakvo oštećenje koje bi moglo uticati na performanse maske ili vid.

Čišćenje i Skladištenje Zaštitne 3M Maske  serije 6000

Maske moraju se temeljno očistiti na kraju svakog dana.

 1. Uklonite filtere.
 2. Operite zaštitnu masku za lice (isključujući filtere) uranjanjem u topli rastvor za čišćenje, pri čemu temperatura vode ne sme prelaziti 120º F (49º C), i ribajte mekom četkom dok ne postane čisto. Dodajte neutralni deterdžent ako je potrebno. Ne koristite čistače koji sadrže lanolin ili druga ulja.
 3. Dezinfikujte zaštitnu masku za lice potapanjem u rastvor dezinfekcionog sredstva na bazi kvaternarnog amonijaka ili natrijum hipohlorita (1 oz [30 ML] izbeljivača za domaćinstvo u 2 galona [7,5 L] vode), ili drugog dezinfekcionog sredstva.
 4. Isperite svežom, toplom vodom i ostavite da se suši na vazduhu u nekontaminiranom okruženju.
 5. Komponente zaštitne maske moraju se pregledati pre svake upotrebe. Masku sa oštećenim ili propalim komponentama treba popraviti ili odbaciti.
 6. Očišćena zaštitna maska treba čuvati dalje od kontaminiranih područja kada nije u upotrebi.

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Prijavite se da bi napisali komentar. Prijava