Već ste upoznati sa značajem odeće na radnom mestu i da bez odgovarajuće odeće bezbedan i efikasan, rad je praktično nemoguć.
Novatex u svojoj ponudi uvek ima bogat izbor opreme za sva godišnja doba; od hladnih zima do vrelih leta. U okviru ovoga spadaju i radni šortsevi i bermude.

Radni šortsevi i bermude su idealni za radove koji se obavljaju tokom letnjeg perioda. S obzirom na to da su radni šortsevi i bermude istovremeno i praktični i udobni, bitno je
odabrati dobar par radnih šortseva i bermuda za Vaše radne potrebe.

U okviru svog bogatog asortimana radnih šortseva i bermuda, Novatex nudi svojim kupcima veliku raznovrsnost u izboru idealnih radnih šortseva i bermuda. Modeli radnih šortseva i bermuda koje Novatex ima u svom sadržaju su uvek napravljeni od najkvalitetnijih materijala na tržištu. Ojačani na rubovima i sa mnoštvo džepova, radni šortsevi i bermude Novatex mogu garantovano da izdrže sve poslove; od najlakših do najtežih. I ne samo da su praktični, radni šortsevi i bermude su takođe i veoma udobni i lagani za nošenje.

Uz sve ovo, radni šortsevi i bermude iz bogatog Novatex-ovog sadržaja dolaze sa mnoštvo drugih praktičnih dodataka koje će Vam znatno olakšati posao. Bilo da su to posebne pregrade za telefon, ID kartice ili bilo koji drugi alat koji Vam možda zatreba, radni šortsevi i bermude koje Novatex nudi će Vam sigurno znatno olakšati rad.

Radni šortsevi i bermude iz Novatex-ovog kataloga dolaze u raznim bojama i u svim veličinama. I ne samo to, nego takođe dolaze i muškim i ženskim modelima, koji su isto toliko praktični i udobni kao i muški radni šortsevi i bermude.

U Novatex-ovom bogatom asortimanu opreme za rad, sigurno će te naći odgovarajuć par radnih šortseva i bermuda koji će Vam idealno leći i dosta olakšati rad u toplim, letnjim
vremenima.

Dobrodošli na sajt najbolje zaštitne opreme NOVATEX - zastitnaoprema.rs