U slučaju izbijanja požara kako biste zaštitili svoju imovinu neophodno je obezbediti sprave i uredjaje koji će pružiti maksimalnu sigurnost.

Celokupnu ponudu lične i zaštitne opreme za vatrogasce i vatrogasno interventne službe možete pronaći na jednom mestu, u NOVATEKS-u gde svu vatrogasnu opremu možete poručiti i online.

Asortiman robe i opreme za vatrogasce u NOVATEKS - u sadrži širok spektar tehničke opreme za vatrogasce kao što su protivpožarni aparati, hidrantski ormari, vatrogasna creva, hidrantski ključevimlaznice, ventili, vatrogasna armatura i ostale komponente namenjene zaštiti od požara kao što su vatrogasna lična oprema: vatrogasne rukavice, šlemovi za vatrogasce, izolacioni aparati, odeća za vatrogasce, vatrogasne lampe, panik lampe.

Celokupna vatrogasna oprema poseduje sve potrebno za udovoljavanje zakonskim zahtevima i sprovođenju sigurne zaštite od požara. Našu vatrogasnu opremu sertifikuju domaće i evropske ovlašćene agencije.

Protivpožarnu opremu i hidrantsku opremu prilagodili smo našoj ponudi za najširi i najzahtevniji krug kupaca, a kod nas možete pronaći sve proizvode koji se odnose na prevenciju, gašenje i zaštitu od požara.

Svi naši proizvodi poseduju potrebne sertifikate koji zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta i bezbednosti. Zastupnici smo vodećih svetskih proizvođača lične zaštitne opreme.

Glavna ideja kompanije NOVATEKS je da se koncentriše na ličnu sigurnost i zadovoljstvo svakog kupca.

Na našem sajtu imate mogućnost da detaljno pregledate celokupnu ponudu vatrogasne opreme, a ukoliko Vam je potrebna pomoć slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo vam pomoći i izaći u susret za sve zahteve.

Dobrodošli na sajt najbolje zaštitne opreme - zastitnaoprema.rs