Proizvodnja radne odeće, Lična zaštitna sredstva, HTZ oprema.

ZASTITNA OPREMA

Adresa: Svetog Save 108, Nova Varoš
Telefon: +381 33 / 261 - 21 - 21, +381 60 / 62 - 33 - 935
Radno vreme web prodavnice : ponedeljak - petak od 8 do 16h
e-mail: prodaja@zastitnaoprema.rs

0

Radi zaštite od pada sa visine na radnim mestima koja se zbog prirode posla ne mogu ograditi ili na drugi pogodan način zaštititi - licima koja rade na takvim mestima se daju na korišćenje lična zaštitna sredstva za zaštitu od pada.

Oprema za rad na visini, zaštita od pada uključuje ponudu i prodaju sigurnosnih pojaseva, opasača za rad na visini, sistema za pozicioniranje, klizača, dodataka za radnu visinu, setova za zaštitu od pada, sistema zaštite od pada s automatskim zaustavljanjem.

Užadi, apsorberi, karabini, kočnice, tripod i vitlo i slično su proizvodi koje možete naći kod nas u Novateksu. Vertikalna i horizontalna učvršćenja (penjalice, šine, sajle) za sve potrebe rada na visini. Kompletan program opreme za rad na visini firme Novatex je atestiran i namenjen za profesionalnu upotrebu.

Zaštitna oprema za rad na visini veoma je važna jer zaštita od pada sa visine, spada u ličnu zaštitnu opremu, a pad sa visine je drugi od uzroka fatalnih nesreća.

Obratite nam se ako su vam potrebne dodatne informacije o proizvodu ili vam je potrebna pomoć pri odabiru zaštitne opreme za rad na visini.

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel.033/261-21-21 (pon. - pet. od 8 do 16h)

 

Želite da primate mail obaveštenja Novateks-a, prijavite se na našu newsletter listu!