Radi zaštite od pada sa visine na radnim mestima koja se zbog prirode posla ne mogu ograditi ili na drugi pogodan način zaštititi - licima koja rade na takvim mestima se daju na korišćenje lična zaštitna sredstva za zaštitu od pada.

Oprema za rad na visini, zaštita od pada uključuje ponudu i prodaju sigurnosnih pojaseva, opasača za rad na visini, sistema za pozicioniranje, klizača, dodataka za radnu visinu, setova za zaštitu od pada, sistema zaštite od pada s automatskim zaustavljanjem.

Užadi, apsorberi, karabini, kočnice, tripod i vitlo i slično su proizvodi koje možete naći kod nas u Novateksu. Vertikalna i horizontalna učvršćenja (penjalice, šine, sajle) za sve potrebe rada na visini. Kompletan program opreme za rad na visini firme Novatex je atestiran i namenjen za profesionalnu upotrebu.

Zaštitna oprema za rad na visini veoma je važna jer zaštita od pada sa visine, spada u ličnu zaštitnu opremu, a pad sa visine je drugi od uzroka fatalnih nesreća.

Obratite nam se ako su vam potrebne dodatne informacije o proizvodu ili vam je potrebna pomoć pri odabiru zaštitne opreme za rad na visini.