Proizvodnja radne odeće, Lična zaštitna sredstva, HTZ oprema.

ZASTITNA OPREMA

Adresa: Svetog Save 108, Nova Varoš
Telefon: +381 33 / 261 - 21 - 21, +381 60 / 62 - 33 - 935
Radno vreme web prodavnice : ponedeljak - petak od 8 do 16h
e-mail: prodaja@zastitnaoprema.rs

0

Zaštitne i radne rukavice su obavezna zaštitna oprema jer su ruke i prsti, delovi tela koji su najviše izloženi povredama, pa je od izuzetnog značaja da budu dobro zaštićeni.

Zaštitne rukavice, kao i radne rukavice napravljene su kako bi se šake i ruke zaštitile od mnogih opasnosti koje se mogu desiti na radnom mestu kao što su posekotine, ogrebotine, rezovi, vibracije, hemijske i biohemijske supstance, visoke temperature, poslovi povezani sa udarcima, elektroinstalacijama.

U firmi NOVATEX možete pronaći razlitičite zaštitne rukavice, a u zavisnosti od vrste posla koji obavljate, možete birati sledeće:

Zaštitne Močene (slojevite) rukavice - Zaštitne močene (slojevite) rukavice su izuzetno otporne na cepanje.

Zaštitne hemijske rukavice - specijalno izrađene rukavice za rad sa hemijskim sredstvima. Zaštitite Vaše ruke od opasnih hemijskih materija, zaštitnim hemijskim rukavicama.

Zaštitne kožne rukavice - Zaštitne kožne rukavice obezbeđuju maksimalan osećaj pri obavljanju posla. Otporne su na abraziju, prosecanje, probijanje, vlagu ili temperaturu.

Zaštitne kombinovane rukavice - Zaštitne kombinovane rukavice su izrađene od različitih vrsta materijala koje pružaju dobru zaštitu.

Varilačke rukavice - Varilačke rukavice, zaštita za sve varioce, prilagodljive dlanu, otporne i izdžljive.

Tekstilne rukavice - Više vrsta i metarijala od kojih se prave tekstilne rukavice upotrebljive su za razne namene, a sve u cilju što bolje zaštite ruku.

Radne hobi rukavice - Radne hobi rukavice odlično prijanjaju uz ruku za izvanredan osećaj pri radu. Prilagodljivost koje imaju radne hobi rukavice, omogućuju odličnu pokretljivost ruke.

Zaštitne zimske rukavice - Zimske zaštitne rukavice su prilagođene za rad u vreme niskih temperatura zimi. Odlična zaštita ruku u zimskim i uslovima rada na otvorenom.

Zaštitne rukavice protiv prosecanja - Specijano napravljene rukavice protiv prosecanja za zaštitu Vaših ruku od raznih povreda koje se mogu desiti u toku rada. Ove rukavice su otporne na udarce i sečenje.

Zaštitni narukavi - Narukavi za zaštitu većeg dela ruku od dlana do ramena

Zaštitne jednokratne rukavice - Zaštitne jednokratne rukavice, kako i sama reč kaže su rukavice za jednokratnu upotrebu, od različitih materijala su izradjene, u zavisnosti od potreba za koju su namenjene.

Zaštitne toplootporne rukavice - Zaštitne toplootporne rukavice, rukavice otporne na visoke temperature.

Zaštitne mesarske rukavice - Pogodne i prilagodljive zaštitne rukavice za mesare od pletenog čelika za Vašu zaštitu.

Antivibracione rukavice - Antivibracione rukavice su pogodne za zaštitu zglobova i ruku radnika prilikom upotrebe alata koji izazivaju jake vibracije.

Elektroizolacione rukavice - Elektroizolacione rukavice se koriste u proizvodnji i distribuciji električne energije.

Specijalne rukavice - Različita zanimanja imaju potrebe za različitim vrstama zaštite ruku pa se tako i prave specijalne rukavice prilagođene određenim potrebama.

Bez obzira kojim se poslom bavite, ukoliko postoji čak i minimalna mogućnost da se povredite, žaštitite se i nosite odgovarajuće zaštitne i radne rukavice, jer će vam svakako pomoći da posao radite bezbedno i efikasno.

Čak i u kućnim uslovima kada radite neke popravke neophodno je nositi zaštitne rukavice jer može vrlo lako doći do lakše ili čak i teže povrede. Da bi se izbegla svaka povreda ruke ili prstiju najbolja zaštita je nošenje zaštitnih i radnih rukavica.

Za bezbedan i siguran rad nošenje zaštitnih rukavica je obavezno, i zaštitne i radne rukavice treba kupovati samo od proverenog i pouzdanog proizvođača kao što je firma NOVATEX jer i sam izbor kvaliteta i materijala zaštitnih rukavica je bitan. Neki od najčešće korišćenih materijala za zaštitne i radne rukavice su koža, pamuk, nitril, guma i dr. Jer ukoliko nosite rukavice od adekvatnog materijala one će biti dugotrajnije.

Budite slobodni da nas kontaktirate, ili poručite online zaštitne i radne rukavice, jer kod nas vas uvek čeka najbolja zaštitna i radna oprema NOVATEX - zastitnaoprema.rs

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel.033/261-21-21 (pon. - pet. od 8 do 16h)

 

Želite da primate mail obaveštenja Novateks-a, prijavite se na našu newsletter listu!