Zaštitne i radne bele cipele i čizme koriste se u različitim sektorima. Bele radne cipele koriste se uglavnom u  zdravstvenom i bolničkom sektoru. U ovom sektoru uniforme su bele, pa i cipele odgovaraju uniformi. Osim u sektoru zdravstva bela zaštitna obuća se koristi u prehrambenoj industriji, nuklearnim elektranama, u uslugama čišćenja. Često su prisutne i u nekim uslužnim delatnostima. Izuzetno su pogodne za upotrebu u svim radnim aktivnostima koje su vezane za poslastičarstvo, kulinarstvo, ugostiteljstvo.

Sigurnost i bezbednost radnika nema cenu. Svi radnici moraju da budu maksimalno zaštićeni od svih potencijalnih povreda. Više od polovine povreda na radu direktno je povezano sa rukama i nogama. Zato je važno da se zaštitne i radne bele cipele i čizme biraju pažljivo i odgovorno. Veliki broj radnika najveći deo radnog vremena provede na nogama. Zato je izbor adekvatne obuće ključan. Tako se izbegava i nelagodnost tokom radnog vremena i sprečava nastanak zdravstvenih problema. 

Radne bele cipele i čizme

Zaštitne i radne bele cipele i čizme omogućavaju sigurnost, udobnost i dugotrajnost. Takođe, bele zaštitne i radne cipele mogu imati i dodatna svojstva. Dakle svakom radnom okruženju se mora pristupiti odvojeno. Shodno proceni rizika i opasnosti koje postoje na radnom mestu vrši se u izbor radne obuće. Predstavićemo vam samo deo naše velike ponude. Na sajtu naše firme NOVATEX možete da se informišete detaljnije o svakom proizvodu pojedinačno.

Vodoodbojne bele čizme specijalno dizajnirane za prehrambenu industriju. Imaju antibakterijsku postavu koja sprečava pojavu neprijatnih mirisa. Antistatik, protivklizni đon obezbeđuje superiornu otpornost na proklizavanje. Jednostavan je za čišćenje i pruža izolaciju od hladnoće (do -20°C).

Duboke bele zaštitne cipele (sa pertlama) sa čeličnom kapom.  Postavljena anitistatik tabanica od EVANIT materijala, kombinacije EVA materijala i nitrila. Poliuretanski antistatik đon ima odličnu protivkliznost. Đon je otporan  na ulja, naftu i kiseline i ima apsorber energije u oblasti pete.

NOVATEX vam nudi veliki izbor zaštitne radne bele obuće. Pogledajte na sajtu našu kompletnu ponudu zaštitnih i radnih belih cipela i čizmi.