Vatrogasne čizme moraju da ispunjavanju važne sigurnosne zahteve. Moraju da budu dizajnirane i proizvedene samo od najkvalitetnijih materijala, napravljene da traju. U našoj ponudi vatrogasnih čizmi kvalitet je prioritet broj jedan. Čizme za vatrogasce koje mi nudimo su stvorene da budu otporne kada su vam najpotrebnije, a istovremeno da štite od opasnosti u radu.
Svaki vatrogasac zna koliko je važno dobro paziti na stopala. Vaš život i životi onih oko vas zavise od njihove sposobnosti brzog razmišljanja i još bržeg kretanja. Nošenje odgovarajućih vatrogasnih čizmi može uveliko olakšati održavanje stopala.

Najbolje čizme za vatrogasce trebalo bi da imaju sledeće komponente - udobnost, zaštitu, potporu i izdržljivost. U vezi sa tim, nošenje dobrih vatrogasnih čizama održavaće vaš tim sigurnim i efikasnim u radu. Čelične kapice na prstima, otpornost na toplotu, apsorpcija udara, samo su neke od prednosti koje nude naše čizme. Neka vaši vatrogasci poverljivo šetaju u svakoj situaciji.

Pored vatrogasnih čizmi za vatrogasce je važna i lična zaštita. Tu spadaju zaštita glave, ruku, nogu. Dobra zaštita vatrogasca je obezbedjena sa pažljivo biranom zaštitom glave, ruku i stopala.

Vatrogasne čizme najbolja zaštita za vatrogasce

Svakako su od presudnog značaja za zaštitu vatrogasne čizme. Kada je reč o vatrogasnim čizmama, nudimo brojne mogućnosti, omogućavajući našim kupcima da iskoriste vatrootporne čizme koje nude sve funkcije potrebne za bezbedno prelaženje kroz grubu okolinu u vatri i oko nje. Tu podrazumevamo kožne vatrogasne čizme, kao i vatrogasne čizme, koje su posebno dizajnirane da pružaju zaštitu pri gašenju požara u zgradama. Ako su vam potrebne kožne vatrogasne čizme, imamo najbolje proizvode koji su vam potrebni. Sve naše vatrogasne čizme dizajnirane su da ponude beskompromisne performanse po konkurentnoj ceni, osiguravajući da svaki kupac dobije izvrsnu vrednost.
Specijalne cipele, duboke, dizajnirane za zaštitu vatrogasaca, izradjene su od vodoodbojne i vatrootporne kože.

Budući da je većina svakodnevnog obilaska vatrogasaca provedena u radnim čizmama, odabir odgovarajućih vatrogasnih čizama i pravilna briga o njima svakako će usrećiti stopala.

Možete pregledati našu ponudu visokokvalitetnih čizama za vatrogasce, i pronaći par koji odgovara vašim potrebama.

Naručivanje je vrlo jednostavno putem našeg sajta ili pozivom na telefone: 060/6233-935033/261-21-21