Mnogi ljudi tokom rada se previše fokusiraju na sam rad da često zaborave da posvete dovoljno pažnje na zaštitu svoje kože. Ovo može da bude veoma opasno jer je Vaša koža jedan od najosetljivijih delova Vašeg tela, i bilo kakva nesreća ili infekcija može da dovede do loših posledica.

Kompanija Novatex Vam i ovde izlazi u susret sa njihovim bogatim asortimanom proizvoda za zaštitu, čišćenje i negu Vaše kože. U Novatex-ovoj raznovrsnoj ponudi, možete garantovano pronaći savršene proizvode da osigurate i zaštitite, održavate čistom i negujete kožu na Vašem radnom mestu. 

Na Novatex-ovom sajtu možete poručiti dispensere za boce od 1000ml i 2000ml. Pouzdani sa izuzetno lakom obnovom, kao i sa tvrdim, izdržljivim kućištem od plastike, dispenseri Vario Ultra su idealni za Vaše radno mesto. Nije bitno gde ih stavite, oni će Vam garantovano osigurati zaštitu, čistoću i negu kože.

Takođe, u našoj ponudi možete pronaći i paste za zaštitu, čišćenje i negu kože koja uklanja boju na uljnoj bazi. Sadrže biološki agens za čišćenje kao i rastvarač. Paste za zaštitu kože su povoljne za korišćenje u farbarama, auto-lakirerskim radionicama, itd.

Zaštitna krema za ruke se isto tako može naći u Novatex-ovom asortimanu proizvoda za zaštitu, čišćenje i negu kože. Krema ne sadrži ulja i silikon i nanosi pre rada i posle rada, nakon pranja ruku. Preporučuje se za upotrebu na mestima gde se koriste supstance nerastvorljive u vodi. Novatex Vam uz to nudi i gel za pranje tela i kose. Pogodan je za čišćenje celog tela i za pranje kose.

U Novatex-ovoj bogatoj ponudi možete pronaći mnogo artikala koji će Vam garantovano osigurati zaštitu Vaše kože. Uz 100% garanciju za bezbednost i kvalitet, Novatex-ovi proizvodi za zaštitu, čišćenje i negu kože su pravi izbor za Vaše radno mesto i, još bitnije, za Vas same.

Posetite sajt najbolje zaštitne opreme i poručite online proizvode za čišćenje, zaštitu i negu kože - zastitnaoprema.rs