Odeća visoke vidljivosti je jedna od najvažnijih stavki kada je u pitanju zaštita na radnom mestu. Da li radili na mestu sa smanjenom vidljivošću ili ne, Novatex odeća visoke vidljivosti vam omugućava maksimalnu zaštitu.

Vrlo je bitno da budete obezbeđeni ukoliko radite u specifičnom radnom okruženju koje iziskuje da budete vidljivi na mestima sa slabom vidljivošću. Odeća visoke vidljivosti u tom slučaju može biti i od životnog značaja.

U Novatex-ovoj velikoj i bogatoj ponudi odeće visoke vidljivosti možete naći raznovrsan izbor zaštitnih jakni. Novatex-ove jakne dolaze u raznim bojama i svim veličinama (od S pa sve do XXXL). Svaki model jakne je vatrootporan i dolazi sa fiksnim vatrootpornim pamučnim uloškom dok su istovremeno hemijski otporne. Dolaze sa mnoštvo džepova koji su raspoređeni na najpristupačnijim mestima. Sve jakne takođe dolaze i sa kapuljačama koje mogu da se sklope, za dodatnu bezbednost.

Bitni artikli odeće visoke vidljivosti jesu kombinezoni i polukombinezoni. Novatex-ovi kombinezoni i polukombinezoni pružaju garantovanu zaštitu od bilo koje vrste neprilika, bilo da su to jaki vetrovi, kiše, itd. Prikladni su za nošenje na radnim mestima na kojima je veliki rizik zbog smanjene vidljivosti i na kojima je potrebna odeća visoke vidljivosti.

Uz ovo, u Novatex-ovoj ponudi možete naći i bogat izbor pantalona visoke vidljivosti, koje dolaze sa raznim ojačanjima širom nogu, velikim brojem džepova kao i petljom za alat na struku. Radna bluza je neizostavni deo odeće visoke vidljivosti. Praktične su zbog toga što se njihovi rukavi mogu skinuti da bi se onda bluza koristila kao prsluk.

Novatex u svojoj ponudi odeće visoke vidljivosti takođe nudi i dukserice, majice i tregere, kao i kecelje i kačkete.

Uz NOVATEX-ovu odeću visoke vidljivosti, budite sigurni da je Vaša bezbednost na visokom nivou. Posetite sajt NOVATEX-a i izaberite za Vas i Vaše potrebe odeću visoke vidljivosti.

Krenite sigurni i bez straha u nove radne pobede - zastitna oprema, odeća i zaštitna obuća NOVATEX.

Dobrodošli!