Zavarivanje je dosta rizičan posao za koji je potrebna maksimalna bezbednost. Uz Novatex zaštitnu opremu za zavarivanje, možete da budete sigurni da će svaki deo Vašeg tela biti maksimalno osiguran. Uz ovo, Novatex zaštitna oprema za zavarivanje je veoma lagana i komforna, što će Vam dodatno olakšati radove.

U Novatex-ovoj bogatoj ponudi možete naći veliki asortiman zaštitne opreme za zavarivanje uz koju ćete biti 100% osigurani od bilo kakve vrste rizika koje zavarivanje donosi.

Odgovarajuća zaštitna odela su krucijalna za bezbedan rad. Na Novatex-ovom sajtu se može naći bogat izbor kombinezona i polukombinezona. Svi kombinezoni i polukombinezoni u Novatex-ovoj ponudi zaštitne opreme za zavarivanje su napravljeni od najudobnijeg i najlaganijeg pamuka za maksimalan komfor na radnom mestu.

Sva zaštitna odela u Novatex-ovoj ponudi štite korisnika od svih mogućih toplotnih i električnih rizika po zahtevima standarda EN 531.

Bitan deo zaštitne opreme za zavarivanje jesu jakne, pantalone i kecelje, specijalno dizajnirane za bezbedno zavarivanje. Jakne za zavarivanje se prave od lagane kože i vodootporne tkanine. Šivene su KEVLAR koncem. Visoka kragna je osigurana čičak trakom radi dodatne zaštite od prskanja. Pantalone za zavarivanje su napravljene od špalta otpornog na habanje i poseduju dva bočna džepa.

Zaštitna kecelja za zavarivanje je dostupna u dve vrste materijala – goveđi i svinjski boks.

Kao važni dodaci zaštitnoj opremi za zavarivanje jesu dolaktice, naramenice i varilačka ćebad, sva napravljena od prirodnih, izdržljivih materijala. Takođe je bitno napomenuti i da varilačka stakla dolaze u raznim veličinama i bojama.

Naravno, neizostavni deo zaštitne opreme za zavarivanje jesu vatrootporne rukavice, koje su napravljene od prvoklasnog goveđeg boksa, sa dlanom postavljenim COMFOFLEX-om.

Lice je deo tela koji je najviše izloženo negativnom delovanju tokom zavarivanja, i zahteva najbolju zaštitnu opremu za zavarivanje. U Novatex-ovom asortimanu se nalaze najkvalitetnije maske, naočare i kapuljače, dizajnirane tako da ni jedna varnica neće doći do Vašeg lica dok su istovremeno veoma lagani za nošenje.

Na Novatex-ovom sajtu možete naći najbogatiji i najpovoljniji izbor zaštitne opreme za zavarivanje na tržištu.

Po veoma pristupačnim cenama, ne propustite priliku i osigurajte se maksimalno uz pomoć Novatex-ove zaštitne opreme za zavarivanje.