Sigurnost i zaštita zdravlja na radnom mestu mora biti prioritet svakom poslodavcu kao i zaposlenom. Ono o čemu najviše treba voditi računa jeste zaštita od hemikalija i čestica.
Određena radna mesta nose sa sobom i određeni rizik. Ukoliko ste u kontaktu sa opasnim materijama neophodno je da se dobro zaštitite od hemikalija i čestica sa kojima dolazite svakodnevno u kontakt na svom radnom mestu.

Firma NOVATEX Vam u svom asortimanu nudi proizvode neophodne da zaštitite svoje lice i telo od opasnosti na radnom mestu; nude Vam adekvatnu i pravu zaštitu od hemikalija i čestica.

Zaštitni kombinezoni i odela NOVATEX projektovana su za zaštitu od hemikalija i bioloških agenasa.

Za posebnu i pravu zaštita od hemikalija i čestica u svojoj ponudi imaju:
-Jednokratni zaštitni kombinezon univerzalne veličine (služi za zaštitu od minimalnih rizika prskanja sitnih čestica, prašine i tečnosti)
-Jednokratni zaštitni mantil – vezuje se pozadi sa 4 trake (dva para traka), ima čičak pozadi u predelu vrata, veličina je univerzalna (služi za zaštitu od minimalnih rizika prskanja sitnih čestica, prašine i tečnosti.)

Da bi se još bolje zaštitili od hemikalija i čestica, firma NOVATEX u svom asortimanu nudi i zaštitne maske da bi zaštitili Vaš respiratorni sistem od štetnih hemikalija i čestica koje se nalaze u vazduhu.

Na žalost, trenutno se svi nalazimo u vandrednim okolnostima izazvanih virusom COVID -19 i svi smo prinudjeni da uradimo sve kako bi se zaštitili od istog. Novatex u svojoj ponudi ima i maske za zaštitu lica od potencijalne zaraze virusom.

Maske za zaštitu lica koje možete pronaći u NOVATEX-ovoj bogatoj ponudi su izgrađene od izuzetno kvalitetnog materijala koji garantuje zaštitu 95% od toksične prašine, između 2 do 5 mikrometra. Prilagođava se svakom obliku lica zahvaljujući specijalnom dodatku za nos.

NOVATEX-ove maske su veoma lagane i udobne; ne iritiraju kožu dok istovremeno pružaju zaštitu od virusa, kao i zaštitu od hemikalija i čestica.

Posetite sajt firme NOVATEX i online poručite neki od naših proizvoda, jer mi proizvodimo i prodajemo najbolju zaštitnu opremu. Obezbedite sebi i svojim zaposlenima sigurnu i kvalitetnu zaštitu.