Bezbedno i uspešno ronjenje se ne može ostvariti bez prikladnog ronilačkog odela i opreme.

Ronilačka odela i oprema predstavljaju jedan od osnovnih elemenata ronilačke opreme. Prilikom ronjenja, ronilac se susreće sa mnogim rizicima (ubodi, ujedi, ogrebotine, itd.) protiv kojih ronilačko odelo pruža adekvatnu zaštitu dok istovremeno reguliše telesnu temperaturu tela u vodi.

Ronilačka odela mogu biti suva i mokra.

Suva ronilačka odela dozvoljavaju ulazak vode tj. otvorena su dok mokra ronilačka odela potpuno sprečavaju ulazak vode, tj. sprečavaju dodirivanje vode i tela ronioca. U zavisnosti od potrebe, ronilačka odela mogu se upotrebiti u različitim situacijama i za različite aktivnosti.

Mokra ronilačka odela se u velikoj većini izrađuju od posebnog materijala neoprena, a debljina može varirati, zavisno od namene modela i proizvođača, od 3 mm do 7 mm.
Uz ronilačko odelo neophodno je uzeti i odgovarajuću ronilačku opremu koja se razlikuje u zavisnosti od potrebe ronioca.

U kompaniji NOVATEX možete pronaći najkvalitetnija ronilačka odela i opremu: Automatski prsluk za spasavanje usklađen sa zahtevima profesionalnih udruženja, jednodelno i dvodelno muško i žensko ronilačko odelo (neopren) , ronilačko kratko odelo (muško i žensko), penasti prsluk za spasavanje, prsluk za vodene sportove, ronilačke čizme sa zipom i gumiranim protivkliznim đonom, ronilačke rukavice sa PVC tačkicama na dlanu, ronilačke čarape sa PVC tačkicama na đonu...

Zavisno od namene, ronilačka odela moraju ispuniti različite standarde. Kompanija NOVATEX izuzetno vodi računa da vaše ronjenje bude bezbedno. U NOVATEX ronilačkoj
opremi osećaće te se sigurno i udobno.

Kompanija NOVATEX Vam pruža najbolji kvalitet i najniže cene najbolje ronilačke opreme u regionu.

Posetite najbolje i izaberite svoje ronilačko odelo i opremu u NOVATEXU.

Određeni modeli i veličine su odmah dostupni.

Poručite Vaše ronilačko odelo i opremu online putem sajta zastitnaoprema.rs