Izbijanje pandemije COVID -19 zbližilo je ljude i različite nacije da se ujedine u borbi protiv korona virusa.

Misija kompanije NOVATEX je da svojim kupcima pruži koristan i vredan uvid o važnosti upotrebe samo najbolje i kvalitetne zaštitne opreme na radu, a i u svakodnevnom životu, ukoliko postoji opasnost po zdravlje. Sigurnost i zaštita zdravlja na radnom mestu ostaje jedna od naših glavnih briga, a mi putem ovog bloga želimo da širimo svest i znanje o zaštiti sebe, i drugih u našem okruženju zaštitnom opremom.

Skup informacija kompanije NOVATEX sastoji se od blogova ispisanih na različite teme i raznovsnih proizvoda zaštitne opreme kao što su: zaštitne maske, zaštitne rukavice, zaštitni viziri, zaštitni kombinezoni i mantili, zaštitna obuća i još mnogo toga. ZAŠTITNA OPREMA NOVATEX proizvodi i prodaje raznovrsnu kolekciju zaštitne opreme sa podjednako raznovrsnim proizvodima za različite grane industrije: medicina, ugostiteljstvo, građevina, vodovod, elektrotehnika i drugi.

Kompanije iz Srbije, a i šire su našle naš sajt veoma korisnim i često ga koriste kako bi edukovale svoje radnike o potrebi nošenja zaštitne opreme, a i radi online poručivanja zaštitne opreme.

Cilj naše kompanije NOVATEX je da zaštitimo ono što je najvažnije, a to je zdravlje. Za očuvanje zdravlja, onoga što je najvažnije, značilo je u proteklom periodu, mobilizacija napora i svih resursa radi pomoći i zaštite onih koji su se borili i koji se još uvek bore protiv krize - od medicinskih osoblja do državnih službenika, kao i do pojedinaca kao poslovno zaposlenih.

Našli smo se u položaju da radimo ono što najbolje radimo - proizvodimo i prodajemo najbolju zaštitnu opremu. Obezbedili smo zaštitnu opremu svima kojima je bila neopohodna i to sa brzim rokom isporuke.  Iako nam je prvi prioritet obezbedjenje zaštitne opreme medicinskom osoblju na prvim linijama, našu zaštitnu opremu smo obezbedili i za potrebe zaposlenih u prehrambenim prodavnicama, prevoznim uslugama, kompanijama za medicinsku logistiku i šire. 

I na kraju, želili bismo ovim putem da se zahvalimo svim našim poslovnim partnerima i saradnicima na podršci i strpljenju u proteklom periodu, jer misija je uspešno privedena kraju. Naša proizvodnja zaštitne opreme i dalje radi punim kapacitetom, a online prodavnica dostupna svima za poručivanje zaštitne opreme.

Pozivamo Vas da se svakodnevno vraćate na naš blog i na sajt zastitnaoprema.rs jer, saznaćete nešto novo, sigurno :)

Kao i uvek, ne oklevajte da se obratite nekom od naših stručnjaka prodajnog tima za savete ili pitanja u vezi zaštitne opreme - biće nam zadovoljstvo da vam pomognemo.

Dobrodošli na sajt najbolje zaštitne opreme - zastitnaoprema.rs