Sigurnosni, odnosno zaštitni viziri za lice nude mnogo oblika zaštite tokom rada. Naši viziri nude sve, od hemijske zaštite, zaštite od virusa pa do zaštite od projektila.

Naši zaštitni štitnici za lice i zaštitni viziri koriste se za zaštitu celokupnog lica od brojnih opasnosti kao što su virusi, udarci, prljavštine, hemikalije i leteći predmeti koji mogu oštetiti lice i potencijalnu opasnost uopšte.

Naša zaštitna oprema kao i zaštitna radna odeća pruža vrhunsku zaštitu.

Kompanija NOVATEX vam nudi veliki izbor zaštitnih vizira i zaštitnih maski za zaštitu lica koje sprečavaju povrede područja lica i štite vaše lice od bilo kakvih opasnosti u vašem radnom okruženju. Naša zaštitna oprema za zaštitu lica je  lagana, lako podesiva i udobna za područje lica. 

Zaštitni vizir za lice takođe nudi potpunu zaštitu lica i izrađeni su od kvalitetnih materijala kako bi se oduprli udarcima i idealni su za izbegavanje hemijskih prskanja, kao i u slučajevima zaraze i virusa koje se mogu prenositi kapljičnim putem.

Čuvajte lice na radnom mestu pomoću ovih sjajnih zaštitnih oklopa i vizira. Naš asortiman proizvoda za zaštitu lica kompanije NOVATEX idealan je za sve koji rade u okruženju u kojem vašem licu preti povreda ili zaraza.

Svakako pregledajte našu kolekciju NOVATEX zaštitne opreme i zaštite lica kako biste osigurali da imate ono što vam je potrebno za rad na opasnim mestima koja mogu prouzrokovati opasnost po lice ili zdravlje uopšte.

Kao i uvek, ne oklevajte da se obratite nekom od naših stručnjaka prodajnog tima za savete ili pitanja u vezi zaštitnih vizira - biće nam zadovoljstvo da vam pomognemo.

Dobrodošli na sajt najbolje zaštitne opreme - zastitnaoprema.rs