Zaštitna oprema i odeća. Trenutno u svetu vlada pandemija koronavirusa pa je od izuzetnog značaja nositi zaštitnu opremu i zaštitnu odeću.

Za sve građane je preporuka da nose zaštitne maske i zaštitne rukavice, a za zdravstvene radnike je neophodna potpuna zaštitna oprema

Zaštitne maske za lice kao i zaštitne rukavice možete poručiti online putem sajta zastitnaoprema.rs

Sigurnosna oprema, zaštitne rukavice, zaštitni skafanderi i zaštita disajnih organa kao što su zaštitne maske i viziri od izuzetnog je značaja za bezbedno obavljanje posla, jer služi da sačuva medicinske radnike od zdravstvenih i drugih opasnih rizika prilikom obavljanja posla.

Takodje je dužnost svakog vlasnika firme da radnicima obezbedi kvalitetnu i adekvatnu zaštitnu opremu kako bi se posao obavljao bezbedno, stručno i profesionalno.

Lična zaštitna oprema je oprema koja se nosi kako bi se smanjila izloženost opasnostima koje izazivaju ozbiljne povrede ili bolesti na radnom mestu.

Lična zaštitna oprema može uključivati predmete kao što su zaštitne rukavice, zaštitne maske, zaštitne naočare i cipele, čepići za uši ili kaputi, kačketi, respiratori ili kombinezoni, prsluci i odela za celo telo.

Sva lična zaštitna oprema treba da bude sigurno projektovana i konstruisana i da se održava na čist i pouzdan način. Ako se lična zaštitna oprema ne koristi ispravno, to može napraviti razliku između sigurnog prekrivanja ili opasnog izlaganja

Zaštitnu opremu i opremu za zaštitu na radu, kao i radna odela i uniforme možete kupiti online na sajtu zastitnaoprema.rs firme NOVATEX DOO