Sigurnost bi uvek trebala biti prioritet pri radu. Sigurnost bi trebalo obezbediti upotrebom ispravnih metoda zaštite na radu, a takođe i upotrebom visokokvalitetne zaštitne opreme i odgovarajuće zaštitne odeće i obuće

U kompaniji NOVATEKS vrlo ozbiljno shvatamo sigurnost i nudimo širok spektar zaštitne opreme i zaštitne odeće, a da bismo udovoljili toj potrebi, proizvodimo najbolju zaštitnu opremu od zaštitne odeće punog lanca do opreme za mokro vreme i kaciga, rukavica i čizama, do Lične zaštitne opreme kao što  je odeća i oprema koju nose zaposleni, studenti, izvođači radova ili posetioci da bi zaštitili ili zaštitili svoja tela od opasnosti na radnom mestu. 

Sigurnost obuhvata i zaštitu i bezbednost na radnom mestu. Sigurnosna sredstva i zaštitna oprema drže radna mesta sigurnim i pomažu kompanijama da osiguraju potpuno poštovanje sigurnosnih propisa. 

Zaštitna odeća, kacige, naočare i druga zaštitna oprema pomažu zaposlenima da zaštite od povreda ili infekcije. 

Sigurnosni znakovi upozoravaju zaposlene i ostale na potencijalne opasnosti, upozoravaju radnike na lokaciju bezbednosne opreme i izlaznim rutama i nude uputstva vezana za bezbednost u sažetom i privlačnom obliku. 

Proizvodi za zaštitu od pada pomažu da se spreči da ljudi koji rade na visinama ne padnu ili smanje rizik od povreda ako padnu. 

Oprema za bezbednost u saobraćaju može se koristiti za održavanje saobraćaja u pravom smeru i za sprečavanje potencijalnih opasnosti.

U NOVATEKSU možete pronaći najbolju zaštitnu opremu, zato nas posetite na sajtu zastitnaoprema.rs i ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zaštitne opreme, zaštitne odeće ili zaštitne obuće slobodno nas kontaktirajte, sigurno ćemo vam pomoći.

Dobrodošli na sajt najbolje zaštitne opreme, zaštitne odeće i zaštitne obuće - zastitnaoprema.rs