Proizvodnja radne odeće, Lična zaštitna sredstva, HTZ oprema.

ZASTITNA OPREMA

Adresa: Svetog Save 108, Nova Varoš
Telefon: +381 33 / 261 - 21 - 21, +381 60 / 62 - 33 - 935
Radno vreme web prodavnice : ponedeljak - petak od 8 do 16h
e-mail: prodaja@zastitnaoprema.rs

0

Opremu za zaštitu ruku morate nositi kad god postoji rizik od bilo kakve vrste povrede ili bolesti na radu.

Oprema za zaštitu ruku kao što su zaštitne rukavice štiti od brojnih opasnosti, uključujući: posekotine i abrazije, ekstremne temperature, nadražaj kože, dermatitis, dodir sa otrovnim ili nagrizajućim tečnostima.

Dostupne su različite vrste zaštite ruku, u zavisnosti od moguće opasnosti. Najčešće su to zaštitne rukavice, koje mogu biti izrađene od raznih materijala.

Zaštitne kreme isto su tako jedna vrsta zaštite ruku i mogu se upotrebljavati kao pomoćno sredstvo za održavanje higijene kože.

Novateks Vam nudi širok asortiman zaštitnih rukavica, od jednokratnih do specijalnih. Specijalne zaštitne rukavice pogodne su za zaštitu određenih delova ruke u zavisnosti od potreba zaštite. Različita zanimanja imaju potrebe za različitim vrstama zaštite ruku pa se tako i prave specijalne rukavice prilagođene određenim potrebama.

U Novateksu možete naći zaštitne rukavice za vatrogasce, elektroizolacione rukavice, antivibracione rukavice, mesarske rukavice, varilačke rukavice, hemijske rukavice itd…

Zaštitne Močene (slojevite) rukavice, su rukavice izuzetno otporne na cepanje. Pružaju odličan osećaj dodira i zaštite.

Zaštitne kožne rukavice obezbeđuju maksimalan osećaj pri obavljanju posla. Zaštitne Rukavice od kože imaju različite karakteristike. Otporne su na abraziju, prosecanje, probijanje, vlagu ili temperaturu.

Zaštitne kombinovane rukavice su izrađene od različitih vrsta materijala koji pružaju dobru zaštitu.

U Novateksu možete pronaći veliki izbor zaštitnih tekstilnih rukavica, pa odaberite po vrsti posla koju obavljate. Više vrsta i metarijala od kojih se prave tekstilne rukavice upotrebljive su za razne namene, a sve u cilju što bolje zaštite ruku.

Naša preporuka - ZAŠTITNE RUKAVICE

 • SHOWA 477
  SHOWA 477
  Showa 477 - zimske postavljene rukavice od poliestera i najlona, duplomočene u nitril, sa dodatnim slojem penastog nitrila
  1340.00 Din.
 • LAGOPUS
  LAGOPUS
  Lagopus - rukavice protiv prosecanja (nivo 5) od staklenih vlakana i HPPE-a, sa dva sloja nitrila
  860.00 Din.
 • HexArmor 9013
  HexArmor 9013
  HexArmor 9013 - rukavice protiv prosecanja (nivo 5) od HPPE, staklenih vlakana i spandeksa, sa slojem hrapavog peskiranog nitrila
  4500.00 Din.
 • MILVUS
  MILVUS
  Milvus - zimske rukavice od poliestera sa postavom od akrila i sa debljim nanosom peskiranog zrnastog nitrila
  590.00 Din.

Radne hobi rukavice odlično prijanjaju uz ruku za izvanredan osećaj pri radu. Prilagodljivost koje imaju radne hobi rukavice, omogućuju odličnu pokretljivost ruke.

Zimi je neophodna posebna zaštita ruku, što zbog posla koji obavljate, što zbog niskih temperatura. Novateks Vam nudi širok asortiman zaštitnih zimskih rukavica.

Za zaštitu većeg dela ruku od dlana do ramena koriste se zaštitni narukavi. Zaštitne varilačke i narukave protiv prosecanja možete naći u Novateksu.

Zaštitne rukavice, narukave, kao i ostale proizvode iz naše široke ponude, pogledajte na našem sajtu.

Dobrodošli na sajt najbolje zaštitne opreme - zastitnaoprema.rs - NOVATEX

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod! Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru artikla koji želite kupiti! Tel.033/261-21-21 (pon. - pet. od 8 do 16h)

 

Želite da primate mail obaveštenja Novateks-a, prijavite se na našu newsletter listu!