Opremu za zaštitu ruku morate nositi kad god postoji rizik od bilo kakve vrste povrede ili bolesti na radu.

Oprema za zaštitu ruku kao što su zaštitne rukavice štiti od brojnih opasnosti, uključujući: posekotine i abrazije, ekstremne temperature, nadražaj kože, dermatitis, dodir sa otrovnim ili nagrizajućim tečnostima.

Dostupne su različite vrste zaštite ruku, u zavisnosti od moguće opasnosti. Najčešće su to zaštitne rukavice, koje mogu biti izrađene od raznih materijala.

Zaštitne kreme isto su tako jedna vrsta zaštite ruku i mogu se upotrebljavati kao pomoćno sredstvo za održavanje higijene kože.

Novateks Vam nudi širok asortiman zaštitnih rukavica, od jednokratnih do specijalnih. Specijalne zaštitne rukavice pogodne su za zaštitu određenih delova ruke u zavisnosti od potreba zaštite. Različita zanimanja imaju potrebe za različitim vrstama zaštite ruku pa se tako i prave specijalne rukavice prilagođene određenim potrebama.

U Novateksu možete naći zaštitne rukavice za vatrogasce, elektroizolacione rukavice, antivibracione rukavice, mesarske rukavice, varilačke rukavice, hemijske rukavice itd…

Zaštitne Močene (slojevite) rukavice, su rukavice izuzetno otporne na cepanje. Pružaju odličan osećaj dodira i zaštite.

Zaštitne kožne rukavice obezbeđuju maksimalan osećaj pri obavljanju posla. Zaštitne Rukavice od kože imaju različite karakteristike. Otporne su na abraziju, prosecanje, probijanje, vlagu ili temperaturu.

Zaštitne kombinovane rukavice su izrađene od različitih vrsta materijala koji pružaju dobru zaštitu.

U Novateksu možete pronaći veliki izbor zaštitnih tekstilnih rukavica, pa odaberite po vrsti posla koju obavljate. Više vrsta i metarijala od kojih se prave tekstilne rukavice upotrebljive su za razne namene, a sve u cilju što bolje zaštite ruku.

Naša preporuka - ZAŠTITNE RUKAVICE

Radne hobi rukavice odlično prijanjaju uz ruku za izvanredan osećaj pri radu. Prilagodljivost koje imaju radne hobi rukavice, omogućuju odličnu pokretljivost ruke.

Zimi je neophodna posebna zaštita ruku, što zbog posla koji obavljate, što zbog niskih temperatura. Novateks Vam nudi širok asortiman zaštitnih zimskih rukavica.

Za zaštitu većeg dela ruku od dlana do ramena koriste se zaštitni narukavi. Zaštitne varilačke i narukave protiv prosecanja možete naći u Novateksu.

Zaštitne rukavice, narukave, kao i ostale proizvode iz naše široke ponude, pogledajte na našem sajtu.

Dobrodošli na sajt najbolje zaštitne opreme - zastitnaoprema.rs - NOVATEX