Koliko je važna zaštitna odeća na radu, tako i obuća ima veliki značaj ako obavljate neki posao koji može prestavljati rizik po vaše zdravlje.

Novateks Vam nudi širok asortiman zaštitne obuće na radu.

U zaštitnu obuću na radu spadaju zaštitne i radne čizme, cipele, nazuvci i kaljače, zatim zaštitne i radne klompe, papuče, sandale i mokasine, specijalna obuća i vatrogasne čizme.

U našoj ponudi radnih cipela možete pronaći veliki izbor radnih cipela: plitkih, poludubokih i dubokih, raznih modela i boja,vodonepropusne, pa odaberite koje Vam najviše odgovaraju prema poslu koji obavljate.

Zaštitne cipele su specijalno napravljene za određena zanimanja koja nose sa sobom rizik od povreda na radu.

U Novateksu možete pronaći zaštitne cipele za livničare, drvoseče, kao i one koje su na neki način univerzalne zaštitne cipele, odnosno upotrebljavaju se u obavljanju velikog broja delatnosti.

Zaštitne i radne bele cipele i čizme koriste se za određene poslove koji zahtevaju takvu vrstu obuće. U ponudi imamo zaštitne nitrilne bele čizme, zatim čizme otporne na abraziju, čizme otporne na životinjske masti itd. Takođe veliki izbor belih cipela i sandala u raznim modelima možete pronaći u Novateksu.

Zaštitne i radne čizme mogu biti termoizolacione, elektroizolacione, rudarske, zatim čizme za poljoprivredu, ribarske čizme itd.
Novateks Vam nudi veliki izbor zaštitnih čizama, u više modela.

Zaštitni nazuvci i kaljače se koristi se u hemijskoj, naftnoj, građevinskoj, automobilskoj, farmaceutskoj, prehrambenoj industriji, pri poslovima održavanja i čišćenja, u medicini i sličnim granama industrije. Izaberite iz široke ponude Novateksa one koji Vama odgovaraju prema poslu koji obavljate.

Zaštitne i radne klompe i papuče su lagana i udobna obuća za svakodnevno nošenje. Uglavnom ih koriste apotekari, prodavci itd. Novateks Vam nudi veliki izbor klompi i papuča sa anatomskim đonom, raznih modela i muških i ženskih.

Zaštitne sandale i mokasine koriste se za letnje period kod poslova koji imaju rizika od povreda, u raznim granama industrije, u građevini, transportu, raznim raidonicama itd. Parapropusne su i kožne sa antibakterijskom postavom otpornom na abraziju, anatomskog oblika.

U kategoriju radne i zaštitne obuće spada i specijalna obuća, koja se koristi za specijalne vrste zanimanja, kao što su livničari, drvoseče, ribari, električari, asfalteri, zavarivači, vatrogasci.

Vatrogasne čizme su specijalno izrađene čizme, prilagođene zanimanju vatrogasaca. Vodonepropusne su i otporne su na toplotu, imaju zaštitnu kapu i šok apsorber u peti. Đon je protivklizni, naftno i uljno otporan i ne ostavlja tragove.

Novateks u ponudi ima više modela vatrogasnih čizama, pa odaberite koje Vama najviše odgovaraju.

Pogledajte celokupni asortiman radne i zaštitne obuće, na sajtu Novateksa i možete poručiti online, brza isporuka na teritoriji cele Srbije.