Koliko je važna zaštita na radu i to da u zavisnosti od toga kojim se poslom bavite, nosite adekvatnu zaštitnu opremu i odeću već znamo, ali da li ste upoznati sa time koje sve vrste zaštitne odeće postoje?

Sada želimo da Vam malo bliže opišemo sve vrste zaštitne i radne odeće iz širokog asortimana Novateksa

Radnu odeću čine: radne majice, bluze, kombinezoni i polukombinezoni, mantili,  šortsevi i bermude, dukserice, džemperi, jakne, prsluci, uniforme za kancelariju, radne kape i kačketi, radne kecelje, aktivni donji veš, odela za hladnjače, kišna odela, odeća specijalne namene, odeća visoke vidljivosti, ronilačka odela, odela prema nameni.

Radne bluze poseduju više praktičnih džepova, kao i ojačanje na ramenima. 

Radne bluze su dostupne u svim veličinama i različitim bojama u zavisnosti od zanimanja kojim se bavite.

Radne pantalone na sebi takođe poseduju više multifunkcionalnih džepova, kao i ojačanja na kolenima. Neki modeli radnih pantalona imaju i fluo paspule na zadnjim džepovima i iznad kolena.

Za razne vrste zaštite u ponudi su različite vrste radnih polukombinezona i kombinezona sa ili bez rukava, pa odaberite neki po Vašoj meri.

Ukoliko Vam je za posao koji radite potreban mantil, Novateks Vam nudi veliki izbor radnih mantila za različita zanimanja, kako standardnih, tako i onih po HACCP standardu.

U našoj ponudi radnih jakni možete naći radne zimske jakne, vetrovkeflis, Polar i Softshell jakne. 

Za lakšu pokretljivost ruku tokom rada, koriste se radni prsluci, a kod nas možete naći veliki izbor zimskih, termo, muških, ženskih, fluorescentnih i prsluka visoke vidljivosti.

Radne majice, šortsevi i bermude idealni su za letnji period kada morate obavljati poslove napolju, a potrebna Vam je zaštitna odeća. Novateks Vam nudi  razne modele, boje, veličine, muške i ženske letnje zaštitne opreme.

Radne dukserice i košulje takođe u raznim varijantama čine naš široki asortiman ponude. Vaše je samo da odaberete koja vam najviše odgovara u zavisnosti od posla koji obavljate.

Što se radnih kapa i kačketa tiče, nudimo Vam veliki izbor zimskih i letnjih kapa, kao i kapa koji su deo uniforme kao što su kuvarske kape i radne kape sa širitom. Takođe u našoj ponudi možete naći veliki izbor kačketa različitih modela i boja.

Radne kecelje za različita zanimanja i profesije, kao što su varilačke kecelje, radne kecelje za mesare, kuvare takođe možete pronaći u Novateksu.

Odela za hladnjače su otporna na niske temperature i pružaju dobru zaštitu za poslove u hladnjačama. Novateks u ponudi ima kombinezone, polukombinezone i jakne specijalno napravljenje za hladnjače.

Ako radite na otvorenom, svakako će Vam biti potrebna radna odeća za kišu, a veliki izbor kišnih odela i kabanica mozete naći kod nas, od zimskih do onih visoke vidljivosti.

Zaštitna odeća specijalne namene napravljena je za zanimanja koja se bave specifičnim poslovima. U nju spadaju vatrogasna, varilačka, šumarska, hemijska odela. 

Odeća visoke vidljivosti je odeća za rad i zaštitu koja ima visoku vidljivost čak i u uslovima smanjene vidljivosti. Odeća visoke vidljivosti se proizvodi u raznim oblicima, bojama i dezenima, a Novateks Vam nudi veliki izbor odeće visoke vidljivosti.

Ako je Vaše zanimanje vezano za vodu, onda Vam svakako treba ronilačka oprema za zaštitu: prsluk za spašavanje, ronilačka odela, čizme i rukavice. Sve to možete naći u našoj ponudi.

Odela prema nameni možemo svrstati na odela za kuvare, portirska odela, uniforme za konobare, medicinske uniforme i HACCP odela i mantile. Veliki izbor uniformi možete pronaći kod nas u Novateksu. 

Dodaci za radnu odeću su rudarski opasač, kaiš, rukavice šal i nose se po potrebi.

Pogledajte bogat asortiman  zaštitne i radne odeće koji Vam nudi Novateks na našem sajtu, izaberite po Vašem zanimanju i potrebama i naručite online.