Bezbednost i zaštita zdravlja na radu jedno je od osnovnih prava svakog čoveka, jer jedino bezbedan rad, zdrava i bezbedna radna sredina omogućavaju produktivan rad i život.

Bezbednost i zdravlje na radu jeste obezbeđivanje takvih uslova na radu kojima se, u najvećoj mogućoj meri, smanjuju povrede na radu, profesionalna oboljenja i oboljenja u vezi sa radom i koji pretežno stvaraju pretpostavku za puno fizičko, psihičko i socijalno blagostanje zaposlenih

Privredno društvo NOVATEKS doo iz Nove Varoši se bavi proizvodnjom radne odeće i prodajom opreme i sredstava za ličnu zaštitu na radu.

Naša misija je uvođenje svetskog nivoa zaštite na radu u domaćim kompanijama kroz obuku, konsalting i saradnju sa renomiranim proizvođačima najkvalitetnijih ličnih zaštitnih sredstava kako bismo unapredili bezbednost i kvalitet života radnika na radnom mestu.

Svojim kupcima nudimo širok spektar ličnih zaštitnih sredstava i opreme: radnu i zaštitnu odeću, cipele, rukavice, maske, naočare, šlemove, antifone, pojaseve za rad na visini, razna specijalna sredstva i sve ostalo što je potrebno za zaštitu i bezbednost na radu.

NOVATEX DOO teži unapređenju kvaliteta svojih proizvoda uz poštovanje važećih zakona i propisa i posvećenost prevenciji zagađenja, štednji prirodnih resursa, kao i bezbednosti zaposlenih na radu.

NOVATEX DOO poseduje sistem menadžmenta zaštitom životne sredine SRPS ISO 14001:2005 sertifikovan od strane Management Systems Certification d.o.o. Beograd.

NOVATEX DOO poseduje sistem menadžmenta zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu SRPS OHSAS 18001:2008 sertifikovan od strane Management Systems Certification d.o.o. Beograd u Novoj Varoši 08.03.2017.godine

Brinite o sebi i koristite zaštitno odelo i opremu pri svakom radu rizičnom od povreda - bolje je sprečiti nego lečiti.

Pogledajte širok asortiman naših proizvoda na sajtu, naručite online ili pozovite na broj telefona 060/62-33-935.