Zaštitna oprema - zaštita na radu od glave do pete za radnike, profesionalce. Kompanija Novatex vam nudi potpunu zaštitnu opremu, kao i ličnu zaštitnu opremu.
Proizvodi za zaštitu na radu čine naš svakodnevni rad mnogo sigurnijim! Od zaštite sluha, zaštite disajnih organa, zaštitnih rukavica do zaštitnih cipela, sve navedeno može pružiti profesionalnu i sigurnu zaštitu i bezbednost.

Zaštita na radu je od izuzetne važnosti. Izmedju ostalog, zaštita na radu nije samo ono što se nosi - već i ono što se mora znati!

Za građevinske stručnjake, laboratorijske stručnjake, kao i za stručnjake koji upravljaju raznim mašinama - za izvođače… Zaštita na radu je namenjena za sve radnike kojima je za svakodnevni rad potrebna najbolja moguća zaštitna oprema. Tu smo da vam ukažemo da širok spektar oblasti i radnih mesta zahteva dobru i sigurnu zaštitu na radu. Takodje, gde zaštita na radu igra ključnu ulogu. U vezi sa tim treba znati koje su opasnosti od kojih zaposleni moraju biti zaštićeni. Takodje i koji kriterijumi za bezbednost i zaštitu moraju biti ispunjeni.

Zaštitna oprema - Bezbednost i zaštita na radu

Kada saznate opasnosti, možete odlučiti kako ih kontrolisati. Naše stručno znanje iz oblasti zaštitne opreme i zaštite na radu koristimo radi proizvodnje bezbednih proizvoda za adekvatnu zaštitu na radu. Prilikom proizvodnje zaštitne opreme veliku pažnju posvećujemo ključnim pitanjima i informacijama u vezi bezbednosti na radu. Kao što su npr… Koji se propisi zahtevaju? Kada je potrebna i koja vrsta zaštitne odeće? Kako se mogu najbolje zaštititi zaposleni od eventualne nesrećne situacije? Kako sprečiti dugotrajne zdravstvene probleme?
Naš predlog je da poslodavac sprovede analizu opasnosti na poslu da bi identifikovali kako najbolje da se spreče opasnosti…

Lična zaštitna oprema - HTZ oprema postavlja prepreku između zaposlenog i opasnosti, koristeći, na primer, rukavice ili zaštitne cipele. Ako koristite ličnu zaštitnu opremu, morate prethodno proceniti opasnost i obučiti zaposlene na pravi način upotrebe opreme. Obučite osoblje o opasnostima kojima mogu biti izloženi na poslu i kako se zaštititi.

Oprema i bezbednost na radnom mestu

Bezbednost na radnom mestu na nacionalnom nivou prati Uprava za bezbednost i zdravlje na radu. Osnovni cilj je poboljšati bezbednost i zdravlje svih radnika, što dokazuje manje opasnosti, smanjena izloženost i manje povreda, bolesti i smrtnih slučajeva. Da bi se to sve moglo obezbediti potrebno je koristiti zaštitnu opremu kao što su: zaštitna i radna odeća, zaštitna obuća, zaštita glave kao što su zaštitne kacige, zaštitne naočare, maske za zaštitu disajnih puteva, zaštita sluha, zaštitne rukavice i ostala lična zaštitna oprema (HTZ oprema).

Pogledajte širok asortiman naših proizvoda na sajtu, naručite online ili pozovite na broj telefona 060/62-33-935.

NOVATEX DOO poseduje sistem menadžmenta zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu SRPS OHSAS 18001:2008 sertifikovan od strane Management Systems Certification d.o.o. Beograd u Novoj Varoši 08.03.2017.godine

Ne oklevajte, pozovite prave stručnjake iz oblasti zaštitne opreme, i zaštite na radu - kompanija NOVATEX!