Radna obuća se mora birati pažljivo i odgovorno. Jedino tako se mogu izbeći negativni uticaji na produktivnost i sprečiti zdravstveni problemi zaposlenih. Veliki broj radnika najveći deo radnog vremena provede na nogama. Zato svakom poslodavcu  treba biti važna udobnost i kvalitetna obuća kakvu možete naći u Novateksu. Ako izaberete neadekvatnu obuću, radnici će sve vreme imati nelagodu. Osim nelagodnosi može doći i do dugoročnih zdravstvenih problema. 

Radna obuća - Važnost radne obuće

Više od polovine povreda na radu direktno je povezano sa rukama i nogama. Radna obuća koja pruža lošu potporu đona na petu dovodi do prekomernog naprezanja ligamenata. Ulaganje u kvalitetnu, udobnu obuću treba shvatiti kao investiciju. Svakako će se ovo ulaganje isplatiti kroz motivisanost i produktivnost zaposlenih. Samo radnik koji je je bezbedan i zaštićen na radnom mestu pružiće najbolje rezultate.

Svakom radnom okruženju i delatnosti mora se pristupiti odvojeno. Procenom rizika i opasnosti koje postoje vrši se i izbor radne zaštitne obuće.

Ponuda Novateksa

Izdvojićemo nakoliko modela iz velikog asortimana cipela čizama, patika. U radne cipele spadaju: radne cipele duboke, radne cipele plitke i radne cipele poluduboke

Izdvojićemo modele poput: TRACKFINDER 2HTWW, SPORTY O2CI, CUPRA02, KOBLLET 02 SRCFO. 

Za zaposlene kojima radno mesto zahteva eleganciju nudimo rešenje u vidu plitke modne cipele. Ona je napravljena od vodoodbojne kože. Postava je od tanke kože i ima protivklizni lepljenji đon.

U okviru ponude zaštitne duboke cipele nudimo više modela i veličina za različita zanimanja. Neki od modela: TECTOR 40002 S3 SRC, TIGROTO 90090 S3 CI SRC, ECLYPSE S4 SRC. 

Možemo se pohvaliti i velikom ponudom poludubokih cipela, kao i velikom ponudom različitih modela zaštitnih radnih čizama

Našu kompletnu ponudu pogledajte na sajtu. Odaberite savršenu radnu obuću za Vaš tim uz našu stručnu pomoć.

Naš tim vam stoji na raspolaganju za sva pitanja. Pozovite nas ili kontaktirajte mejlom ili putem telefona - 033/261-21-21, 060/6233-935