Radne pantalone za razne profesije. Novatex nudi širok izbor, različitih veličina i modela. Od rastegljivih, pa do pantalona velike vidljivosti. Stoga je Novatex očigledan izbor namenjen svima koji traže maksimalnu udobnost i zaštitu.
Napravljene su od jakog materijala, veoma izdržljive. Pre svega, namenjene su za profesije sa teškim poslovima. Svakako odgovaraju svakom poslu i imaju povoljne cene. U medjuvremenu pogledajte naš asortiman i uštedite!

Kvalitetne radne pantalone imaju savremeni dizajn, sa dosta praktičnih džepova, elastičan i udoban materijal visokog kvaliteta.
Napravljene su od specijalnog elastičnog pamuka koji obezbedjuje potpunu slobodu pokreta i samim tim maksimalnu zaštitu.
Odlikuju se prilagodljivim i udobnim materijalom. Svakako imaju sjajan izgled po odličnoj ceni! Odlične su za rad u građevinskoj industriji, proizvodnji, stovarištima, u magacinima itd. a mogu se nositi i u slobodno vreme.
Postoje i radne pantalone za kišu, veoma prijatne za nošenje. Odlične su za rad u vlažnim uslovima na gradilištima, proizvodnji…

Radne pantalone sa ojačanjem na kolenima su od nepromočivog materijala. Idealne su za profesije kao što su na primer vodoinstalateri, mehaničari, električari. Dakle, sve one profesije gde bi se izbeglo kvašenje kolena pri klečenju i gde je klečanje neophodno kao deo posla.
Najbolji su izbor, jer su napravljene od materijala otpornih na mrlje i prljavštinu koje se lako otklanjaju tokom pranja.
Većina njih sadrži mnoštvo praktičnih džepova za odlaganje alata i mobilnog telefona. Dakle, veoma su i praktične.
Takodje, vam nudimo i radne pantalone sa tregerima. I one su napravljene od izdržljivog materijala i pružaju maksimalnu udobnost.
U našem asortimanu možete birati muške ili ženske radne pantalone.

Muške i ženske radne pantalone

Posetite sajt najbolje zaštitne opreme i napravite pravi potez kod izbora. Pre svega, jer su kvalitetne, dok je cena veoma povoljna.
I na kraju, još jedna bitna stvar. Možete ih pronaći u raznim bojama.

Celokupnu ponudu pogledajte na sledećem linku - https://zastitnaoprema.rs/prodavnica/zastitna-i-radna-odeca/radna-odeca/radne-pantalone.html