Profesionalizam od početka do kraja je najvažniji. Zato u širokom asortimanu naših proizvoda iz oblasti zaštitne opreme nudimo i vatrogasnu opremu. Neka naša kompanija NOVATEX bude vaša kontakt tačka kada je u pitanju vatrogasna oprema i oprema za zaštitu od požara.

Naši proizvodi iz oblasti vatrogasne opreme uključuju prenosne aparate za gašenje požara, protivpožarnu opremu, vatrogasnu ličnu opremu i panik lampe.

Mi smo „jedan poziv ... koji sve čini!“ - najbolja zaštitna oprema NOVATEX

Za prosečnog čoveka čini se da je nauka o gašenju požara teško razumljiva. Međutim, sa nekim vrlo osnovnim znanjem, moći ćete pravilno da odaberete i rukujete ispravnim aparatima za gašenje požara.

Postoji nekoliko klasa vatre, pa u zavisnosti od vaše pretežne delatnosti odabarite odgovarajući vatrogasni aparat.
U nastavku sledi pojašnjenje o potencijalnim požarima koji mogu biti izazvani na različite načine:
- Požari koji uključuju uobičajene zapaljive materije kao što su drvo, papir, plastika i smeće.
- Požari koji uključuju zapaljene tečnosti kao što su benzin, ulje i boje.
- Požari koji uključuju električnu opremu pod naponom, poput motora, električnih ploča i uređaja.
- Požari koji uključuju zapaljive medijume za kuvanje, kao što su masnoće sa dubokim mastima i ulja za kuvanje.

Izaberite aparat za gašenje požara koji odgovara vašoj vrsti požara.

Aparati za gašenje požara zahtevaju vrlo osnovno održavanje. Prvo i najvažnije, imajte na umu da kad god se aparat koristi ili isprazni, aparat mora napuniti kvalifikovani agent. Pored toga, neophodno je da svake godine minimum 1-2 puta obučeni stručnjak pregleda sve prenosive aparate za gašenje požara. Tokom godišnjeg pregleda, stručnjak će osigurati da je aparat za gašenje spreman za upotrebu. Pored toga, on će odrediti i obaviti svako testiranje koje se zahteva.

Vatrogasna oprema je glavna vatrogasna oprema koja se koristi za gašenje požara, uključujući crevo za gašenje požara, prenosne vatrogasne pumpe, koluti protiv vatrogasnih creva i vatrogasne mlaznice. Zbog toga sa ponosom predstavljamo samo najbolje ocenjene, najkvalitetnije proizvode za gašenje požara i vatrogasnu opremu proizvođača pouzdanih brendova. Svi proizvodi za gašenje požara kao i vatrogasna oprema su napravljene i dizajnirane koristeći najnovije tehnološko dostignuće, inovacije i materijale koji su sertifikovani da zadovoljavaju ili premašuju standarde. Vatrogasnu opremu i aparate za gašenje požara po povoljnim cenama možete pronaći na našem sajtu - zastitnaoprema.rs

Ponosni smo što smo u toku sa zaštitom od požara i prenosimo te informacije kupcu. Dopustite da budemo vaš izbor za opremu za zaštitu od požara.

Na našem sajtu odaberite po vašim potrebama vatrogasne aparate (protivpožarne aparate) i vatrogasnu opremu - https://zastitnaoprema.rs/prodavnica/vatrogasna-oprema.html