Proizvodnja radne odeće, Lična zaštitna sredstva, HTZ oprema.

ZASTITNA OPREMA

Adresa: Svetog Save 108, Nova Varoš
Telefon: +381 33 / 261 - 21 - 21, +381 60 / 62 - 33 - 935
Radno vreme web prodavnice : ponedeljak - petak od 8 do 16h
e-mail: prodaja@zastitnaoprema.rs

0

Noviteti za sezonu 2014/15

Pogledajte nove proizvode koje smo uvrstili u asortiman za predstojeću sezonu! Informišite se o novitetima u našoj ponudi koje smo predstavili u ovom katalogu.

Safety

Možete pogledati katalog svih grupa proizvoda koji su u osnovnoj ponudi kompanije Albo: radnu i zaštitnu odeću, radne i zaštitne cipele, rukavice, proizvode za zaštitu disajnih organa, za zaštitu glave, za zaštitu od pada, izliva tečnosti, proizvode namenjene bezbednosti u saobraćaju kao i mnoge druge.

Radna i zaštitna odeća

U ovom katalogu možete videti širok spektar radne i zaštitne odeće u ponudi kompanije Albo - radne i zaštitne pantalone, polukombinezone, kombinezone, bluze, jakne, zaštitne kombinezone, zimske prsluke i jakne, majice, košulje, dukserice, kape, mantile, kišni program, program odeće za jednokratnu upotrebu itd.

Radna i zaštitna odeća Sioen

Ovaj katalog Vam predstavlja radnu i zaštitnu odeću kompanije Sioen. U njemu možete videti veliki izbor odeće koja pruža zaštitu od vlage, hladnoće, hemikalija, toplote, itd. Odeća je proizvedena od specijalnih tkanina koje istovremeno pružaju i zaštitu i vrhunski komfor.

Radna i zaštitna odeća Helly Hansen

U našoj ponudi imamo i radnu i zaštitnu odeću kompanije Helly Hansen. Ova kompanija je tokom godina postala sinonim za odeću vrhunskog kvaliteta koja štiti radnike čak i u najnepovoljnijim vremenskim uslovima. Pored zaštite koju pružaju, odevni predmeti kompanije Helly Hansen mogu se pohvaliti i vrhunskim dizajnom - ovo je odeća koju ćete nositi ne samo dok radite nego i u slobodno vreme.

Radna i zaštitna obuća

Na jednom mestu možete pogledati veliki izbor radnih i zaštitnih cipela u skladu sa evropskim standardima i od najkvalitetnijih materijala koje proizvode svetski poznate kompanije poput Pande iz Italije. Na ovim stranicama pronaći ćete obuću koja Vam pruža komfor sportskih cipela u kombinaciji sa potpunom bezbednošću za veliki broj delatnosti.

Radne i zaštitne rukavice

Bilo da ste baštovan, varilac, radnik na gradilištu ili rukujete sečivima ili opasnim hemikalijama - u ovom katalogu pronaći ćete adekvatne rukavice za Vas. Pogledajte asortiman radnih i zaštitnih rukavica za sve delatnosti na jednom mestu, od rukavica za jednokratnu upotrebu, kožnih, kombinovanih, slojevitih i rukavica za rukovanje hemikalijama do rukavica za specijalne namene kao što su elektroizolacione ili rukavice protiv prosecanja.

Zaštita glave

U ovom katalogu naći ćete sve proizvode koji se odnose na zaštitu glave - zaštitne kape i šlemove i dodatke za njih, proizvode za zaštitu disajnih organa (maske za jednokratnu upotrebu, respiratori, filteri), očiju (veliki broj zaštitnih naočara i vizira) i sluha (antifoni, čepići) kao i specijalne izolacione aparate za disanje kompanije SCOTT sa kevlarskim i čeličnim bocama kao i revolucionarni izolacioni aparat BioPak 240R kompanije Neutronics sa pozitivnim pritiskom.

Zaštita od visokih temperatura

Ovaj katalog se bavi opremom koja je neophodna za zaštitu svakog vatrogasca ili zavarivača. U ovom katalogu možete pogledati specijalna odela, rukavice, šlemove i vizire, zaštitne naočare i automatske maske za zavarivanje. Isto tako, možete videti i izbor odevnih predmeta koji pružaju zaštitu od visokih temperatura i varnica.

Zaštita od izliva tečnosti

U raznim granama industrije postoji opasnost od izliva opasnih tečnosti kao što su ulja, nafta, naftni derivati i razne hemijske supstance. U ovom katalogu možete pogledati širok spektar proizvoda koji su specijalno dizajnirani za apsorpciju opasnih tečnosti i sprečavanje i saniranje ekoloških akcidenata.

Bezbednost na putu

Opremanje saobraćajnica adekvatnom signalizacijom je neophodno za očuvanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Pogledajte širok izbor saobraćajne signalizacije visoke vidljivosti - čunjevi, ograde, signalne lampe, signalne trake i barijere, svi laki za upotrebu, postavljanje i sklanjanje nakon završenog posla. Isto tako, možete videti i izbor radne i zaštitne odeće visoke vidljivosti prikladne za rad u uslovima smanjene vidljivosti.

Tyvek

Zaštitni kombinezoni koje proizvodi kompanija Tyvek pružaju širok spektar zaštite od prodora čestica i tečnosti, hemikalija, azbesta, agrohemijskih supstanci, itd. Proizvode se od jedinstvenog materijala koji je jak a istovremeno lagan i fleksibilan što korisnicima pruža veću udobnost i omogućava lakši rad.

Razni artikli

U ovom katalogu možete pronaći artikle koji su primenjivi u mnogim delatnostima i koji su neophodni na skoro svim radnim mestima - naglavne lampe, štitnike za kolena, zaštitne pojaseve, zidne apoteke, pucval, zaštitne cirade, peškire, itd.

Zaštita, čišćenje i nega ruku - Stoko

Stoko Skin Care je vodeća evropska kompanija na polju zaštite, čišćenja i nege kože koja je razvila program od tri koraka nege i zaštite kože. Proizvodi su vrhunskog kvaliteta i prilagođeni koži tako da ne izazivaju suvoću i iritaciju kože i mogu se precizno dozirati čime se ostvaruje efikasno čišćenje i nega i značajna ušteda. Upoznajte se sa proizvodima koji Vašu kožu čine zdravom i negovanom na radnom mestu.

HACCP

HACCP je rigorozni standard za kontrolu kvaliteta prilikom proizvodnje, transporta, skladištenja i rukovanja prehrambenim proizvodima. Po zahtevima ovog standarda radnici koji dolaze u kontakt sa hranom u ovom procesu moraju imati odgovarajuću zaštitnu opremu koju možete pogledati na ovim stranama.

Sub

Ukoliko ste ljubitelj ronjenja svakako Vam je potrebno dobro ronilačko odelo. U ovom katalogu možete pogledati Albosub muška i ženska ronilačka odela - jednodelna, dvodelna, čizmice, rukavice, prsluke... Možete pogledati i zaštitne prsluke kompanije Kadematic, automatske i penaste, koji omogućavaju bezbedan i udoban rad kraj vodenih površina.

Želite da primate mail obaveštenja Novateks-a, prijavite se na našu newsletter listu!